Szűrés

A(z) headset kulcsszót tartalmazó cikkek

Álomkütyük karácsonyra szenvedélyes játékosoknak

2019. november 19. -

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

Tovább

A Freebuds 3 a világ első aktív zajszűrős headset-je

2019. november 16. -

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Freebuds 3 vezetéknélküli sztereó fülhallgatót. A vállalat új audió stratégiájának részeként a Kirin A1 chippel felszerelt készülék a prémium piacot célozza meg. A Freebuds 3 stúdióminőségű hangzásvilágot biztosít a felhasználók számára, és hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat telefonhívás közben is, az aktív zajszűrőnek köszönhetően pedig akár a tömött metrón, vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán lehet zenét hallgatni vele.

Tovább

A Huawei Kirin 990 chipkészletét és a FreeBuds3 headsetet is díjazták az IFA-n

2019. szeptember 16. -

Több mint 20 díjat hozott el a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága, és ezzel megerősítette vezető pozícióját termékdizájnban és –innovációban az idei IFA kiállításon. A vállalat termékei közül a Kirin 990 chipkészlet, a FreeBuds3 vezeték nélküli fülhallgató, valamint a P30 Pro zászlóshajó-készülék is számos, többek között olyan neves szakmai portálok elismeréseit tudhatja magáénak, mint az Android Authority, az Androit Central vagy az Ubergizmo. 

Tovább

Hivatalos a HTC VIVE Focus Plus ára

2019. március 27. -

A HTC VIVE bejelentette a VIVE Focus Plus árával, elérhetőségével és a továbbfejlesztett lencsékkel kapcsolatos részleteket. A Sencsenben megrendezett VIVE Ecosystem Conference (VEC2019) során a multi-mode funkcióról is szó esett, aminek köszönhetően külső eszközökről is elérhetőek a tartalmak.

Tovább