Szűrés

A(z) fotópályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Átadták a Varázslatos Hortobágy fotópályázat díjait

2023. július 4. -

Átadták a Varázslatos Magyarország és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság közös szervezésében megvalósult Varázslatos Hortobágy fotópályázat, illetve az Igazgatóság 50 év a mi szemünkkel pályázatának díjait, valamint megnyitották a pályamunkákból rendezett természetfotó kiállítást 2023. június 29-én, a debreceni Kölcsey Központ Bényi Galériájában.

Tovább

Átadták a 2022-es természetfotós pályázat nagydíját

2023. április 5. -

A Varázslatos Magyarország 14 éves történetében egyik legnívósabb helyszínén adták át a VM által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díjat, A magyar természetfotó nagydíját. A Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében április 4-én összegyűlt a magyar természetfotózás és természetvédelem színe-java, fotósok, a nemzeti parkok természetvédelmi szakemberei és természetszeretők töltötték meg a 300 fős patinás termet.

Tovább

A magyar természetfotó nagydíja

2023. március 2. -

Nívós helyszínen kerül átadásra a Varázslatos Magyarország által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díj: A magyar természetfotó nagydíját április 4-én adják át a Magyar Nemzeti Múzeumban. A Múzeum dísztermében megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadó egyben kiállításmegnyitó is lesz, a Múzeumban elsőként mutatják be idén a VM 2022-es pályázati évadának legszebb képeiből összeállított tárlatot.

Tovább

Van képük hozzá! – Több mint kilencezer pályamunka érkezett

2022. október 19. -

Nagy különbség van egy jó és egy díjnyertes fotó között. A MediaMarkt idén hetedik alkalommal meghirdetett fotópályázatára több mint kilencezren nevezték pályaművüket, harcba szállva az elismerésért és a 200.000 forint értékű főnyereményért.

Tovább