Szűrés

A(z) fitnesz kulcsszót tartalmazó cikkek

Tesco Op3n Dott termékcsalád – androidos mobil, tablet és fitneszpánt jó áron

2014. november 4. -

A Tesco bemutatta sajátmárkás elektronikai eszközeinek új és exkluzív Op3n Dott termékcsaládját, amely egy Android rendszerű táblagépet, egy okostelefont és egy fitneszpántot foglal magában. Az Op3n Dott eszközök a Google és az Intel technológiáit alkalmazzák, és kizárólag a Tesco több mint 400 közép-európai hipermarketében lesznek megvásárolhatóak november folyamán.

Tovább

Olcsó okos – Misfit Flash fitnesz karperec

2014. szeptember 17. -

Kedden mutatták be az eddigi legolcsóbb okos karperecet, a Misfit Flashet, amely minden olyan tulajdonsággal felvértezve érkezik, melyet elvárunk egy fitnesz eszköztől.

Tovább

Telefonfüggetlen okosórát mutatott be a Timex

2014. augusztus 11. -

Múlt héten a Timex hivatalosan is bemutatta telefonfüggetlen okos karóráját, melyet Ironman One GPS+ névre kereszteltek. Az eszköz maga képes különféle alkalmazásokhoz kapcsolódni, ahelyett, hogy a telefonról szinkronizálná őket.

Tovább

A fitneszappok tervezője Orbit néven okos karkötőt készített

2014. augusztus 4. -

Az okoseszközök terén számos kiegészítő és alternatíva közül választhatunk. A csuklón hordható megoldások esetén sincs hiány a kínálatban. Most egy új versenyző csatlakozik a sorba, immáron sokadikként, ám a fitnesz appok megálmodójáról van szó.

Tovább