Szűrés

A(z) erősítő kulcsszót tartalmazó cikkek

Elegáns, vezeték nélküli hangprojektor a Samsungtól

2013. május 9. -

A Samsung HW-F750 AirTrack az első olyan hangprojektor, amelybe a lehető legkiválóbb hangminőség elérése érdekében vákuumcsöves erősítőt építettek, így hangja meleg és természetes lett. Ráadásul, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolat révén egyszerűen csatlakoztatható a televízióhoz is, így valódi mozi élményt garantál a felhasználók számára.

Tovább

Megjelent az ASUS Xonar Essence STU USB DAC és fejhallgató-erősítő

2013. május 8. -

Az ASUS ma bejelentette Xonar Essence STU jelű USB-s külső digitális-analóg átalakítóját (DAC) és fejhallgató-erősítőjét, amely a Xonar Essence ST/STX belső hangkártyák méltán híres kialakítására és minőségére épít, sőt, még magasabbra teszi a lécet. A Hi-Fi rajongók elvárásainak megfelelve USB-s kapcsolódást és kényelmesen kezelhető külső vezérlőelemeket biztosít.

Tovább

Sony házimozi erősítő beépített wifivel

2012. július 29. -

Apple eszközökről, PC-ről és táblagépekről is lejátssza a tartalmakat a Sony új erősítője, amely a hangsugárzók elhelyezkedésének figyelembe vételével javítja a surround hangzás minőségét.

Tovább

Itt a finomhangolható ASUS Xonar Essence One Plus

2012. július 2. -

Az ASUS Xonar Essence One Plus Edition egy műveletierősítő-cserekészlettel bővíti az iparág legfunkciógazdagabb USB DAC-ját, amely 8x szimmetrikus upsampling funkciót és 120 decibeles jel-zaj arányt (SNR) kínál és egy 600 ohmos fejhallgató-erősítőt is tartalmaz.

Kulcsszavak: ASUS, erősítő, zene
Tovább