Szűrés

A(z) díjcsomag kulcsszót tartalmazó cikkek

5G képes díjcsomagot vezet be a Vodafone

2021. november 9. -

Reagálva a folyamatosan változó ügyféligényekre november 8-tól új RED, Go és TUTI100 mobildíjcsomagok érhetők el a Vodafone Magyarországnál.

Kulcsszavak: Vodafone, díjcsomag
Tovább

Egy hazai tarifacsomag-összehasonlító applikáció helyezheti új alapokra a szolgáltatásértékesítést

2021. június 11. -

Majdnem minden ötödik magyar elégedetlen a jelenlegi mobiltarifa-csomagjával, a váltás mégsem magától értetődő, derült ki egy friss reprezentatív kutatásból. A válaszadók szerint ennek elsősorban a díjcsomagok átláthatatlansága az oka (35 százalék), de az ügyintézés nehézkessége is a hátráltató tényezők között szerepel (22 százalék). Ennek eredményeként sok esetben az ügyfelek éves szinten akár több tízezer forinttal többet fizetnek, mint amennyit valójában fizetniük kéne. Egy új, BillKiller névre hallgató applikáció lehet a megoldás erre a problémára.

Tovább

A Telekom megújította mobilinternet díjcsomagjait

2019. augusztus 2. -

2019. augusztus 1-jén a Telekom megújította NET csomagjait, melyekkel most még többet és még kedvezőbben lehet netezni. Már minden NET csomagban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal.

Tovább

Szabad videózás az új Red csomagokkal

2019. május 15. -

Májustól ismét szintet lépnek a Vodafone Red díjcsomagjai a korlátlanságban, és a mobilinternetezés újabb dimenzióját nyitják meg az előfizetők előtt. A Red tarifák eddig is élen jártak az újításokkal és az előfizetői szabadság kiterjesztésével, most pedig elhozzák a videózás szabadságának élményét, mely az új Red Live tarifával már havi 9 990 forinttól elérhető.

Tovább