Szűrés

A(z) divat kulcsszót tartalmazó cikkek

Ujjlenyomatos bejelentkezzésel használható a legnagyobb online divatportál appja

2015. szeptember 17. -

Az Apple store „best new application” kategóriába sorolta a Fashion Days mobil vásárlásra készített alkalmazását. A jelenleg több mint 250 ezer letöltésnél járó, iPhone-ra, iPadre és Androidra fejlesztett applikációba való belépéshez pedig csak egy digitális ujjlenyomatra van szükség.

Tovább

Stílusos prémium tokok a Galaxy S6 és S6 edge mobilokra szabva

2015. március 23. -

A Samsung bemutatta a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekhez készített kiegészítők legújabb kollekcióját. A kiegészítők gazdag választékának köszönhetően a felhasználók még egyedibbé tehetik a legújabb Samsung készülékek gyönyörű és átgondolt dizájnját. 

Tovább

Víz- és folttaszító nanotechnológiás pólók a piacon [Videó]

2014. december 9. -

Az ausztrál Threadsmiths piacra dobta hidrofób nanotechnológiával felvértezett pólóit. A speciális ruhadarabok igen kelendők lehetnek az újdonsült anyukák körében, hiszen nemcsak a vizet taszítják, hanem a különböző szennyeződések megtapadását is képesek meggátolni, így a kisgyerekek számára kifejezetten ideálisak.

Tovább

Adidas miZX Flux – Hordd a kedvenc fotód a lábadon!

2014. november 21. -

Az Adidas útjára indította új szolgáltatását, aminek jóvoltából teljesen egyedi, a saját fotónkkal ellátott cipőre tehetünk szert. A viselni kívánt képeket a szolgáltatáshoz tartozó mobilalkalmazásban szabhatjuk leendő lábbelinkre, az elkészült terveket pedig akár meg is oszthatjuk barátainkkal.

Tovább