Szűrés

A(z) design kulcsszót tartalmazó cikkek

Red Dot díjas lett az Asus Zenfone és a ROG Maximus VI Formula alaplap

2014. május 9. -

Az Asus ZenFone és a Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula alaplap is megkapta a Red Dot Design Award 2014 díjat, mellyel a kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó termékek kiválóságát jutalmazták. A ZenFone a mobiltelefonok, a ROG Maximus VI Formula alaplap pedig a számítógépes alkatrészek kategóriájában nyert. A győztes készülékeket 53 ország cégeinek 4815 terméke közül választották ki. 

Tovább

Távozik a Samsung mobildizájnért felelős vezetője

2014. május 9. -

Lecserélik a Samsung mobildizájnért felelős vezetőjét, Chang Dong-hoont, miután számos kritika érte a debütálás óta a vállalat zászlóshajó mobilját, a Galaxy S5-öt.

Tovább

Divattervező Pályázatot hirdet a Lenovo

2014. május 7. -

A Lenovo hisz az egyéni teljesítményben, valamint abban, hogy a technológia mindennnapjaink szerves részeként nélkülözhetetlen tényezője az álmok megvalósításának. Jelszavuk: For Those Who Do, vagyis elismerik a különleges és tettre kész alkotókat és tehetségeket.

Tovább

A rajzok alapján megalkották az új iPhone látványtervét

2014. április 1. -

A napokban az új iPhone 6 modellek rajza járta be a világhálót, amely alapján a francia NoWhereElse portál – egy grafikus segítségét kérve  úgy döntött, vizuálisan megalkotja az új üdvöskét.

Kulcsszavak: 3D, design, iPhone, Apple
Tovább