Szűrés

A(z) autóskamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismerd meg a jó minőségű dashcamek előnyeit a Mio-val!

2022. március 7. -

Ma már szinte nem kérdés, hogy minden autóba kerülnie kellene menetrögzítő kamerának. Nemcsak azért, hogy rögzíthesd az utakon szabálytalankodókat, hanem hogy még biztonságosabban vezethess vagy szemmel tartsd a parkoló autódat. Sőt, a friss jogsis gyerekedet is taníthatod a segítségével! A Mio most összeszedett néhány olyan esetet, amikor biztosan áldanád magadat, hogy jó minőségű fedélzeti kamerát használtál az autóban.

Tovább

MiVue 886: Másodpercenkénti mentés és szuper éles felvételek

2022. január 18. -

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

Tovább

Fedélzeti kamerát vennél karácsonyi ajándékba?

2021. december 16. -

Ha egy autós családtagodat, barátodat szeretnéd meglepni, de még nem tudod, minek örülne igazán, akkor ne keress tovább! Egy menetrögzítő kamera telitalálat lesz neki idén karácsonykor. A megfelelő dashcam kiválasztásában pedig támaszod lesz a Mio. A világ vezető menetrögzítőkamera-gyártója most összegyűjtötte azokat a legfontosabb szempontokat, melyek segítségével megtalálhatod a tökéletes karácsonyi ajándékot.

Tovább

Öveket becsatolni, kezdődik az árzuhanás!

2021. november 13. -

Készen állsz az év legnagyobb akciójára? A Mio idén sem hagy cserben, sőt, minden eddiginél szélesebb kínálattal vesz részt a 2021-es Black Friday napokon! Ha menetrögzítő kamera vásárlásán gondolkodsz, nem érdemes tovább várni, hiszen több mint 5000 termékhez juthatsz hozzá, akár 40% kedvezménnyel! 

Tovább