Szűrés

A(z) autóipar kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyszerű ajtónyitás a Continental megoldásával

2020. január 12. -

A Continental technológiai vállalat hiánypótló alkalmazással gazdagítja az autóipari szenzorok portfólióját az újonnan fejlesztett érintkezés-érzékelő rendszerének (Contact Sensor System – CoSSy) segítségével. A rendszer észleli az alacsony sebességű érintkezést a jármű és egy személy, vagy a jármű és egy tárgy között. A Continental a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon mutatta be, hogy a CoSSy hogyan teszi még biztonságosabbá az automata parkolást. 

Tovább

Legmodernebb autós technológiák elterjedését gyorsítaná az AT&T és a Vodafone

2019. március 14. -

Az AT&T és a Vodafone Business együtt dolgozik az IoT megoldások és innovációk autóipari alkalmazásának felgyorsításán. A két vállalat iparági viszonylatban kiemelkedő szakértelmét összehangolva minőségi és racionális megoldásokat szeretne fejleszteni a hálózatba kapcsolt autók számára, Észak-Amerikában, Európában és Afrikában élő ügyfeleiknek.

Tovább

Két elismerést is kapott a Continental a 2018-as Német Design Díjátadón

2018. január 15. -

A Continental is elismerésben részesült a 2018-as Német Design Díjátadón, mint ahogy az tavaly és tavalyelőtt is történt. A Német Formatervezési Tanács a „Közlekedés” kategória nyertesének választotta a vállalatcsoport intelligens ablakvezérlését és a háromdimenziós kijelző felületét. Ezzel a nemzetközi zsűri is elismerte a technológiai vállalat minőségi munkáját és innovatív leleményességét. A díjat 2018. február 9-én adják át Frankfurtban.

Tovább

Az LG és a HERE technologies közösen dolgozik az önvezető autók jövőjén

2018. január 4. -

Partnerségre lép az LG Electronics (LG) és a vezető globális autógyártók által felvásárolt, digitális térkép- és helymeghatározási szolgáltatásokat nyújtó HERE Technologies.

Tovább