Szűrés

A(z) ajándék kulcsszót tartalmazó cikkek

Toshiba Encore 2 – Windows 8.1 tablet jó áron, ajándék Office 365-tel

2014. május 30. -

A Toshiba bemutatta új Encore 2 táblagép duóját, melynek mindkét tagja kedvező árral, mégis stílusos dizájnnal és jó felszereltséggel landol majd a piacon. A 8 hüvelykes és a 10 hüvelykes gép is Windows 8.1 rendszerrel, valamint 1 éves ajándék Office 365 előfizetéssel lesz megvásárolható.

Tovább

Ajándék szoftverek 575 dollár értékben minden Galaxy S5-höz

2014. március 4. -

A Samsung egy igen vonzó ajánlattal próbálja minél kelendőbbé tenni legújabb csúcsmodelljét: minden Galaxy S5-höz jelentős értékben kínál ajándék szoftvereket és szolgáltatásokat, melyek között olyan érdekességeket is találunk, mint az egy éves Run Keeper prémium előfizetés, vagy a három hónapos LinkedIn Premium fiók.

Tovább

Dropbox tárhely és magazin előfizetés a Samsung tabletekhez

2014. február 18. -
A Samsung megajándékozza a táblagépek tulajdonosait. A Men's Health, a Joy, az Éva és a Füles magazin mellett 50 GB-os Dropbox előfizetés jár a legtöbb Samsung tablet mellé.
Tovább

Sony tippek karácsonyra

2013. december 19. -

A Sony széleskörű termékportfóliója segít ajándékokat találni családod minden tagja számára. Idén karácsonykor a Sony ajándékötlet listája garantáltan segít a vásárlásban. Legyen szó a zene, a fotózás, a számítógép, vagy az extrém sport szerelmeseiről, mindenkinek megtalálhatjuk a legjobb ajándékot. 

Tovább