Szűrés

A(z) adattárolás kulcsszót tartalmazó cikkek

Jól teljesített a Fujitsu tárolómegoldása

2019. április 14. -

A Fujitsu ETERNUS DX8900 S4 tárolómegoldása két szempontból is az első helyen végzett a tárolórendszerek teljesítményét vizsgáló teszten. Új benchmark-rekordot állított fel, és elsőként törte át a 10 millió IOPS/másodperc határt a Storage Performance Council (SPC) által közzétett legújabb eredmények szerint.

Tovább

Minden eddiginél nagyobb kapacitású az ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszer

2018. november 2. -

A Fujitsu napokban bevezetett ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszere meghonosítja az adatközpontban a flash-technológiára optimalizált, petabájt-nagyságrendű adattárolást. 

Tovább

A Sony bemutatta a világ legstrapabíróbb és leggyorsabb SD kártyáját

2018. augusztus 29. -

A Sony bejelentette a hordozható adattárolók legújabb mérföldkövét, az SF-G series TOUGH specification UHS-II besorolású memóriakártya sorozatot, amely azoknak a fotósoknak készült, akik fotóik maximális biztonságára törekednek akkor is, ha SD kártyáikat kiveszik a fényképezőgépükből. 

Tovább

Itt az új Fujitsu ETERNUS CS8050: kiváló teljesítmény, versenyképes áron

2018. július 17. -

A közepes méretű szervezeteknek szánt, versenyképes árú ETERNUS CS8050 NAS átfogó adattárolási képességekkel támogatja az archiválást, SoftWORM funkciókat (Write Once, Read Many) biztosít a jogszabályi megfeleléshez, továbbá archívum-replikálási képességekkel és snapshot-alapú mentési folyamatokkal segít fenntartani az üzletmenet folytonosságát. 

Tovább