Szűrés

A(z) YouTube kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezek a legnépszerűbb előadók és zeneszámok az NMHH szerint

2022. november 11. -

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) összeállította a 2021-es zenei toplistákat a Spotify és a YouTube lejátszásai alapján. Az elemzés igyekszik bemutatni, hogy mely előadók és zeneszámok a legnépszerűbbek a sokak által használt zenei streamingszolgáltatón és a leggyakrabban látogatott videómegosztón. A vizsgálat középpontjában a magyar közönség toplistái állnak, melyeket összehasonlítottak a hazai rádiók lejátszási listáival.

Tovább

Most éri meg igazán Galaxy Note10 okostelefont venni

2019. november 6. -

A magyar YouTube legnépszerűbb csatornái is korlátlanul elérhetők a Samsung legújabb csúcskészülékein. A Galaxy Note10 okostelefonhoz és a Galaxy Tab S6 tablethez is 4 hónapos YouTube Prémium előfizetés jár ajándékba.

Tovább

Kezdő Youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

2018. szeptember 25. -

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!” címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára. A nyertes pályázók 12 hónapig teljes körű ügynökségi támogatást kapnak a videócsatornájuk felépítéséhez.

Tovább

Elkészült a 2015-ös magyar YouTube toplista

2015. december 14. -

Idén is elkészült a lista Magyarország és a világ kedvenc YouTube videóiról. A paródiák és vicces videók 2015-ben is nagyon népszerűek voltak a magyarországi nézők körében.

Kulcsszavak: YouTube
Tovább