Szűrés

A(z) Viber kulcsszót tartalmazó cikkek

Ünnepi marketing csevegőalkalmazással

2023. december 16. -

A nyüzsgő ünnepi szezonban a vállalkozások minden lehetőséget megragadnak – legyen szó karácsonyi kampányokról, újévi eladásokról vagy az úgynevezett "ötödik negyedév" kihasználásáról: a karácsonyi ünnepek és a január vége közötti időszakról, amikor a fogyasztók még mindig kiemelkedő vásárlási szándékkal rendelkeznek a visszaküldött termékekből és ajándékkártyákból megmaradt összeggel. Ez az időszak ideális az értékesítés ösztönzésére irányuló stratégiák kialakítására, amelyek a 2024-es ünnepek alatt – beleértve a holdújévet, a Valentin-napot, a húsvétot, az anyák napját és még sok más ünnepet – a vállalkozások javát szolgálják.

Tovább

Ünnepeld Viberen elérhető matricákkal Budapest 150. születésnapját!

2023. november 17. -

Az izgalmas offline események mellett a Viberen aktuális matricák, ünnepi kártyák és egy szórakoztató kvíz bot is elérhető, amely az ünneplést egy egészen új digitális szintre emeli.

Tovább

A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

2023. szeptember 8. -

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnél a régi rutinodhoz – itt az ideje, hogy kialakíts egy újat, amely jobban igazodik az igényeidhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezett maradj, ne felejts el semmit, ne maradj le semmiről, és közben jól érezd magad.

Tovább

Online koronázással is ünnepelhetnek a Viber felhasználók

2023. augusztus 17. -

A Rakuten Viber, az egyik vezető globális üzenetküldő alkalmazás idén is megemlékezik a magyar államalapításról, hogy a felhasználói a platform kifejező digitális eszközeivel köszönthessék egymást. Az augusztus 20-i hétvége előtt elérhetővé válik többek között egy Lencse, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felpróbálják a koronát és ünnepi hangulatba kerüljenek. 

Tovább