Szűrés

A(z) UI kulcsszót tartalmazó cikkek

A Tizen OS 2.3 képekben

2014. november 21. -

Frissen közzétett képernyőképek szerint a Tizen 2.3 megalkotásakor a Samsung bátran játszott a színekkel. Az alsó- és középkategóriás készülékekre szánt operációs rendszer felületén az Android és a TouchWiz hatása is érződik.

Tovább

Magyarországra érkezett a jó áron 4G-t kínáló LG F60

2014. október 13. -

Mától Magyarországon is kapható az LG F60 okostelefonja. A vállalat LTE-képes mobilkínálatának legújabb, középkategóriás tagjatöbbek között négymagos processzorral és az LG új kezelőfelületének előnyeivel kívánja meghódítani a 4G LTE hálózatra váltó felhasználókat.

Tovább

Apple Watch-ot varázsol az Android Wear órákból a PEAR

2014. szeptember 23. -

Született egy alkalmazás, amellyel témázhatók az Android Wear órák és máris készült hozzá egy olyan virtuális számlap, amely egy csapásra iTouch beütésű kütyüt varázsol az androidos készülékekből. Így már a várva várt Apple Watch megjelenése előtt élvezhetjük felületének előnyeit, ha Android Wear rendszerű óránk van.

Tovább

Három Red Dot "Best of the Best" díjat kapott az LG G3

2014. augusztus 22. -

A Communication Design (Kommunikációs formaterv) kategóriában az LG Electronics (LG) összesen kilencet vitt haza a Red Dot Awards díjaiból. Ezek közül három a legjobbaknak adott „Best of the Best” díj volt, amit az LG G3 okostelefon intelligens billentyűzete, a Knock Code nevű egyedi képernyőzár, valamint grafikus felhasználói felülete nyert el.

Tovább