Szűrés

A(z) Symantec kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyon sok mobil eszköz védtelen Európában

2013. április 4. -

A Symantec fogyasztói üzletága, a Norton további betekintést nyújt az európai mobiltulajdonosok felhasználói szokásaiba. A vállalat infografikával illusztrált kutatása szerint a felnőttek számára fontosabbak a mobil eszközeik mint valaha, ennek ellenére csak néhányan gondoskodnak arról, hogy a rajtuk található adatok biztonságban legyenek.

Tovább

Megfelelő felkészültséggel a kibertámadások kivédhetők [Videó]

2013. február 22. -

Nap mint nap hallunk híreket különböző méretű károkat okozó kibertámadásokról. A Deloitte a napokban nyilvánosságra hozott egy videót, ami éppen egy ilyen, előre eltervezett számítógépes támadást dramatizál. A felvétel célja, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy megfelelő felkészültség híján igen könnyen a hackerek áldozataivá válhatunk.

Tovább

Valentin napon is ügyeljünk számítógépeink biztonságára!

2013. február 14. -

A Valentin nap közeledtével általában mindenki a szerelemre gondol, az online fenyegetésekre viszont az internetezők többsége a legkevésbé sincsen felkészülve. A rosszindulatú támadások nagy része ugyan biztonsági szoftverekkel kivédhető, de ahhoz, hogy ki tudják cselezni az emberi érzelmekre és a bizalomra alapozó fogásokat, a felhasználóknak legfőképpen józan észre van szüksége.

Tovább

E-mailen terjedő átverés a Football EB-hez kapcsolódóan

2012. június 23. -

A Symantec Security Response csapata egy ún. 419-es csalást azonosított az UEFA EURO 2012 kupasorozathoz kapcsolódóan. A csaló üzenethez egy UEFA.pdf nevű PDF fájlt csatoltak, amelyben értesítették a “nyertest”, hogy nyert az UEFA EURO 2012-es kupa ajándéksorsolásán.

Kulcsszavak: Symantec, security, hacker
Tovább