Szűrés

A(z) Rejoy kulcsszót tartalmazó cikkek

Beindult a használt mobilok piaca

2024. január 8. -

A CCS Insight piackutató cég felmérése szerint tavaly júliustól szeptemberig 5 millió darab felújított mobiltelefon talált gazdára Európában, 1,4 milliárd euró értékben, ami 17 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest. A felújított készülékek közül az iPhone-ok a legkelendőbbek, míg a Samsung a második legnépszerűbb márka. A Rejoy.hu hazai értékesítési trendjei szerint is egyre nagyobb tudású és drágább készülékeket választanak a vásárlók a felújított mobilok közül, és jelentősen emelkedett a régi készülékeiket a startup piacterén keresztül értékesíteni kívánók köre is.

Kulcsszavak: Rejoy, mobiltelefon
Tovább

Ötszörösére növelte fekete pénteki forgalmát a Rejoy tavalyhoz képest

2023. november 24. -

A idei Black Fridayen négyszer annyi készüléket adott el, és ötször nagyobb forgalmat bonyolított a bevizsgált, felújított okostelefonokra és táblagépekre specializálódott piactér, a Rejoy.hu.

Kulcsszavak: Rejoy, okostelefon
Tovább

Rejoy: Csak úgy kapkodták a felújított mobilokat a Black Friday-kampány első napján

2023. november 17. -

Érdekes trendekkel szolgálnak a felújított, de alaposan bevizsgált, garanciával megvásárolható okostelefonok piacterének november 16-án reggel elrajtolt, de a hétfő reggel 10 óráig folytatódó Black Friday-kampányának első napi számai: a magyar Rejoy vásárlók az első 24 óra alatt közel 180 millió forint értékben vásároltak. A társaság elmondása alapján ez a tavalyi első napos Rejoy fekete pénteki eredményhez képest hétszeres forgalmat jelent.

Tovább

Gőzerővel készül a fekete péntekre a Rejoy

2023. november 12. -

Az elmúlt hónapokban célzott marketing- és influencerkampányok révén jelentősen növelte okostelefon-készleteit a Rejoy.hu annak érdekében, hogy minden korábbinál nagyobb készlettel vághasson neki az idei Black Fridaynek. A  bevizsgált, felújított telefonok piactere 2023. november 16-19. rendezi saját fekete péntekét, amelyen az örök slágernek számító, néhány éves iPhone alapmodellek mellett a Z generációs vásárlók kedvencének számító iPhone 12 Pro és iPhone 13 Pro típusai is akciós áron lesznek elérhetők. A Rejoy fekete pénteki kampánya keretében 12 helyett 24 hónapos garanciával kínálja a készülékeket.

Tovább