Szűrés

A(z) Panasonic kulcsszót tartalmazó cikkek

Új, 18 mm-es ultra-széles látószögű, fix gyújtótávolságú objektív

2022. szeptember 16. -

A Panasonic nagy örömmel mutatta be új, nagy rekeszértékű, ultraszéles látószögű, fix gyújtótávolságú LUMIX S 18mm F1.8 (S-S18) objektívjét, amely az L-Mount rendszer szabványán alapuló F1.8-as nagy rekeszértékű objektívek sorozatának ötödik tagja. 

Tovább

Nagy teljesítményű kamerákat mutat be a Panasonic

2022. szeptember 13. -

Két új 4K videokamerát mutatott be a Panasonic integrált objektívekkel és 1.0 típusú érzékelőkkel, amelyek a profik által igényelt fejlett funkciókat és teljesítményt kínálnak kiváló súlyeloszlás és hordozhatóság mellett. A Panasonic HC-X2 és HC-X20 magas szintű videominősége, bővíthetősége és alkalmazkodóképessége lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan lehessen őket alkalmazni a legkülönbözőbb szerepkörökben, például tudósítások, interjúk és rendezvények során.

Kulcsszavak: videokamera, Panasonic
Tovább

Megérkeztek az új Panasonic OLED és Core LED sorozatok

2022. május 17. -

A Panasonic bemutatta 2022-es alap- és prémium televízióit, amelyek fejlett OLED és Core LED képernyőket kínálnak 77 és 42 hüvelyk közötti átmérőkkel.

Tovább

GH6: A LUMIX fényképezőgépek következő generációja

2022. február 22. -

A Panasonic bemutatja az új LUMIX GH6-ot – a mikro négyharmad szabványon alapuló tükör nélküli LUMIX fényképezőgépek legújabb zászlóshajó modelljét.

Tovább