Szűrés

A(z) Okostelefon Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Tömegtermék lett a virtuális valóság az okostelefon révén

2015. június 10. -

Akár egy kartonpapírból hajtogatott nézőkével bárki beléphet a 360 fokos, gömbpanorámaként megjelenő virtuális valóságba. A Telenor 9. Okostelefon Akadémiájának résztvevői ki is próbálhatták a szórakozást forradalmasító technológiát.

Tovább

Űrszonda járt az Okostelefon Akadémián

2015. január 26. -

A 8. Okostelefon Akadémia résztvevői arra keresték a választ, hogyan lehet a technológia, az okoseszközök segítségével sikerre vinni a jó ötleteket. A Földet már meghódító magyar startupok, a MiSys és a Prezi képviselői hasznos tanácsokkal szolgáltak a látogatóknak, és egy Holdat megcélzó magyar fejlesztés, a Puli Space űrszonda és a Puli Space programot népszerűsítő okostelefon alkalmazás is ellátogatott a Telenor közösségi rendezvényére.

 
Tovább

Hogyan lesz a jó ötletből sikersztori? – minden kiderül a startupokról az év első Okostelefon Akadémiáján

2015. január 19. -

Egy jó ötlettel napjainkban minden eddiginél könnyebb sikert elérni, hála az okoseszközöknek és az internetnek. A Telenor idei első Okostelefon Akadémiája igyekszik bátorítást adni mindenkinek, akinek van egy jó ötlete, mégpedig olyan előadók segítségével, akik maguk is egy-egy sikersztori részesei, alkotói. A január 21-i eseményen az Appra magyar! 2014 nyerteseit is kihirdetik.

Tovább

Tolmácskesztyű: okos kommunikációs megoldás siketek számára

2014. szeptember 19. -

A siketek és a hallók közti gördülékeny kommunikációhoz hamarosan elegendő lehet egy kesztyű és egy okostelefonos alkalmazás. A MTA SZTAKI kutatói és az Euronet Zrt. által fejlesztett Tolmácskesztyű prototípusát a Telenor 7. Okostelefon Akadémiáján bárki kipróbálhatta számos más innováció mellett.

Tovább