Szűrés

A(z) MyTV kulcsszót tartalmazó cikkek

Már tévén is nézhető a megújult Telenor MyTV

2014. november 26. -

A Telenor az elmúlt egy év tapasztalatai alapján megújította MyTV szolgáltatását, mely már 25 csatornával és több sorozattal várja a felhasználókat, akik többféle műsorcsomag, illetve időalapú adatjegyek közül is választhatnak igényeiknek megfelelően. A legnagyobb fejlődést a kiszélesített platformtámogatás jelenti, hiszen a MyTV most már nem csak számítógépen, tableten és okostelefonon, hanem egy Chromecast segítségével televízión is nézhető.

Tovább

Itt az első mobilplatformra forgatott TV sorozat – Chosen

2014. október 22. -

Az új médiafogyasztási szokásokat követve kifejezetten mobilplatformra készült az amerikai Chosen című filmsorozat, amely hazánkban elsőként a Telenor MyTV szolgáltatáson keresztül érhető el az AXN Now kínálatában.

Tovább

Ingyen nézhetjük a Foci VB hátralévő meccseit a MyTV-n

2014. július 4. -

Háromszorosára nőtt a Telenor televíziós műsorszolgáltatásának népszerűsége a foci VB hatására. A propelleres szolgáltató ennek örömére ingyenessé tette a Telenor MyTV belföldi adatforgalmát a foci VB végéig.

Tovább

Ott és akkor, ahol és amikor szeretnéd – Telenor MyTV

2013. november 29. -

A Telenor ma rántotta le a leplet MyTV nevű tévés streaming szolgáltatásról, melyet rögvest útjára is indított. Az okostelefonról, táblagépről és számítógépről egyaránt elérhető, február végéig díjmentesen használható újdonság lehetővé teszi, hogy Wi-Fi vagy mobilnet segítségével bárhol és bármikor megtekinthessük kedvenc tévéműsorainkat, sorozatainkat, vagy a lekésett meccseket.

Tovább