Szűrés

A(z) LED kulcsszót tartalmazó cikkek

LED fénybe öltözött a Szent István Bazilika

2014. december 5. -

A Panasonic LED fénybe öltöztette a Szent István Bazilikát. A hagyományos izzólámpákat és halogén égőket több mint 1000 darab LED fényforrásra cserélték.

Tovább

USB médialejátszóval rendelkező LED monitorok a Sharp kínálatában

2014. október 16. -

A Sharp bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjait, melyek már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az "automatikus lejátszás" listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül.

Tovább

A LED-ek térhódítása

2014. június 27. -
A világító dióda feltalálása 50 évvel ezelőttre nyúlik vissza, mégis napjainkban kezdődött széleskörű alkalmazásuk. A fejlesztésekkel a LED-ek teljesítménye és fényük minősége oly mértékben javult, hogy az otthoni világításban is komoly alternatívát jelentenek. Míg a LED-es fényforrások már a legtöbb szakkereskedésben és számtalan háztartásban megjelentek, addig a LED alapú otthoni lámpatestek még újdonságnak számítanak. Pedig hosszú távon ez jelenti a valós alternatívát.
Kulcsszavak: LED, Philips, lámpa, trend
Tovább

Lunecase – hogy előbb értesülj, mint az iPhone-od

2014. június 2. -

A végtelennek tűnő iPhone kiegészítők sorában egy érdekes kiegészítő bukkant fel. A telefont védő tok jelzi a bejövő üzeneteket, ráadásul előbb, mint maga a készülék.

Tovább