Szűrés

A(z) IoT kulcsszót tartalmazó cikkek

Deutsche Telekom újdonságok az MWC-n

2023. február 28. -

A Deutsche Telekom a Mobile World Congress (MWC) idei eseményén az emberközpontú technológiát helyezi a középpontba. A "Giving Technology a Heartbeat" mottó alatt a vállalat 2023. február 27-től Barcelonában mutatja be a hálózatok és a digitális világ izgalmas innovációit.

Tovább

A Samsung elhozza a csatlakoztatott otthoni élményt

2022. január 6. -

A Samsung SmartThings technológiája hozzájárul a csatlakoztatott életmód és az IoT*  jövőjéhez, legújabb fejlesztése, a SmartThings Hub szoftver pedig 2022-ben válik elérhetővé az egyes Samsung Smart TV-ken és Smart Monitorokon. A CES 2022 kiállításon bemutatott SmartThings Hub zökkenőmentes csatlakozást tesz lehetővé, amellyel a Samsung készülékek a modern otthonok irányítóközpontjává válhatnak. Az új technológia háztartások tízmillióinak biztosíthat hozzáférést a csatlakoztatott életmódhoz.

Tovább

Az OPPO csatlakozik a Matter otthonautomatizálási szabványhoz

2021. október 24. -

Az OPPO globális okoseszköz márka és a Connectivity Standards Alliance (CSA) bejelentette, hogy az OPPO a szövetség törzstagjává válik, és vezető szerepet fog vállalni az iparágat egyesítő Internet of Things (IoT) kapcsolati protokoll, a Matter fejlesztésében és népszerűsítésében.

Tovább

A TCL remekelt az IoT eszközök TÜV Rheinland tesztjén

2021. augusztus 2. -

A TCL Electronics (1070.HK) az elsők között teljesítette a nemzetközileg is elismert auditáló szervezet, a TÜV Rheinland kiberbiztonsági szabványát (ETSI EN 303 645). Ez az egyetlen olyan tanúsítvány, amelyet világszerte egységesen elfogadnak a fogyasztói IoT eszközök biztonságos működésének akkreditálására.

Tovább