Szűrés

A(z) IT kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ABC Data a NAVITEL közép- és kelet-európai disztribútora

2016. július 20. -

2016 júliusától az ABC Data, a modern IT és szórakoztató elektronikai piac egyik vezető disztribútora regionális szerződést kötött az elektronikus térképek és autós navigációs megoldások egyik vezető Európai szolgáltatójával, a NAVITEL-lel. A gyártó kiugró növekedést ért el a közép- és kelet-európai régióban.

Tovább

Felix Lindner az idei Hacktivity keynote speakere

2015. szeptember 11. -

Immáron 12. alkalommal, október 9-10. között lesz ismét Hacktivity, Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja. A két napos eseményen számos hacker, szakember lesz jelen összesen tíz ország képviseletében, valamint érdekes programok, ütős előadások várják a résztvevőket.

Tovább

Budapesten az LG legújabb ívelt készülékei

2015. március 19. -

A felhasználók mind szélesebb körének válnak elérhetővé az LG ívelt kijelzős szórakoztató elektronikai, mobilkommunikációs és IT készülékei. A csúcstechnológiás ívelt termékek nyújtotta szolgáltatások az egyedi megjelenésen túl korábban nem látott képélményt biztosítanak – a gyártó Budapesti eseményén mutatta be legújabb fejlesztéseit.

Tovább

Huawei: négy év alatt közel félmilliárd euró 5G fejlesztésre

2014. szeptember 2. -

A Huawei Technologies szeptember elsején mutatta be Magyarországon legújabb, az üzleti felhasználóknak szánt csúcstechnológiájú termékeit. Az újdonságok mellett a Huawei ismertette a vállalat informatikai megoldásokkal foglalkozó Enterprise üzletágának 2013. évi üzleti eredményeit és terveit. 

Tovább