Szűrés

A(z) HDR kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG legújabb, legizgalmasabb 4K HDR monitorait mutatja be a 2017-es CES-en

2016. december 15. -

Az egész iparág számára fontos és jövőbe mutató lépésre készül az LG Electronics (LG): a legmodernebb technológiával készülő, prémium kategóriás, nagy felbontású monitorainak köszönhetően piacvezetőnek számító vállalat januárban, a 2017-es CES fogyasztói elektronikai kiállításon, Las Vegasban mutatja be HDR-kompatibilis, 32 hüvelykes, UHD 4K monitorát.

Tovább

Megérkezett a HDR+ firmware frissítés a 2016-os Samsung SUHD TV modellekre

2016. augusztus 1. -

A Samsung Electronics tovább erősíti piacvezető szerepét az otthoni szórakoztató elektronika terén azzal, hogy az összes 2016-os Quantum dot kijelzős SUHD TV-jén elérhetővé teszi a HDR+ firmware frissítést.

Tovább

Az LG az SES vállalati napján demonstrálta OLED televízióinak kiváló HDR tulajdonságait

2016. július 1. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette együttműködését a British Broadcasting Corporationnel (BBC), valamint az SES műhold-üzemeltetővel. A vállalat szakmai napján, Luxemburgban a HDR közvetítési technológiák, valamint az LG OLED és HDR technológiái kerültek a középpontba. 

Kulcsszavak: OLED TV, HDR, LG OLED, SES, BBC, LG
Tovább

HDR és Ambilight a Philips idei UHD tévéiben

2016. február 27. -

Az idén piacra lépő UHD Philips televíziók mindegyike HDR kompatibilis lesz – jelentette be a Philips tévéket gyártó TP Vision. A cég egyúttal ebben az évben bemutatja a HDR Upscaling megoldását is, amelynek köszönhetően a jövőben bármely audiovizuális tartalmat HDR minőségben élvezhetnek a nézők.

Tovább