Szűrés

A(z) HDMI kulcsszót tartalmazó cikkek

Toshiba dynadock V3.0 dokkoló – Több periféria kábelrengeteg nélkül

2013. március 27. -

A Toshiba bejelentette új, univerzális dokkolóját, a dynadock V3.0-t, mellyel tovább bővíti intelligens és kényelmesen használható PC kiegészítőinek palettáját. A vékony, kompakt és stílusos eszköz kábelrengeteg nélkül teszi lehetővé a Windows PC csatlakozási és multimédiás képességeinek bővítését.

Tovább

Újabb HTC J Butterfly kihívó a láthatáron: Sony Yuga

2012. november 8. -

Lencsevégre került a Sony C6603 típusú, Yuga fantázianévvel illetett okostelefonja, mely 1080p Full HD felbontású érintőképernyővel és négymagos Qualcomm processzorral büszkélkedhet. Az újdonság a hasonló tudású Xperia Odinnal egyszerre lepleződhet le az MWC során.

Tovább

Kapható hazánkban az LG D2343 CINEMA 3D monitor

2012. október 16. -

Az LG hazánkban is piacra dobja a januári CES alkalmával bejelentett CINEMA 3D technológiájú D2343-as monitorát. A készülék FULL HD felbontást és Dual Play funkciót kínál, amit a kivételes színhűséggel bíró IPS kijelzőn élvezhetünk. A monitor 23 hüvelykes méretben kerül az üzletek polcaira. 

Kulcsszavak: HDMI, 3D, LG, monitor
Tovább

Pendrive méretű androidos miniszámítógép 74 dollárért

2012. május 18. -

Kínában bukkant fel az Allwinner A10 processzorral szerelt, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató, rendkívül apró miniszámítógép, mely meglepően nagy tudással és hihetetlenül alacsony árral rendelkezik.

Tovább