Szűrés

A(z) Google Drive kulcsszót tartalmazó cikkek

Jobb Drive integrációt kapott a Gmail iOS appja

2014. július 25. -

A Google frissítette iOS-re szánt Gmail alkalmazását, mely jobb integrációt kínál a Drive és a levelezőrendszer között. A felhasználók többek között közvetlenül az appon keresztül menthetnek fájlokat Drive-ba, illetve meg is nézhetik, megoszthatják ezeket.

Tovább

A Google csökkenti a Drive árait

2014. március 15. -

A Google hivatalos blogján jelentette be, hogy csökkennek a Google Drive árai. Minden felhasználó automatikusan tapasztalja majd a változásokat. Ezzel a lépéssel a vállalat az árak tekintetében a konkurencia fölé kerekedett.

Tovább

Ingyen kijelzőcsere a HTC One modelleken

2014. február 19. -

A HTC egy ajánlattal rukkolt elő a jelenlegi és leendő HTC One tulajdonosok számára. A vállalat fél éven belül ingyen kicseréli a kijelzőt, ha azzal bármi történik, illetve frissítésekkel  látja el őket két évig, valamint extra felhőtárhelyet is biztosít.

Tovább

Új D-Link Cloud ShareCenter – az alkalmazásokkal tuningolható adattároló

2013. november 26. -

Megjelent hazánkban a D-Link legújabb cloud funkciókkal felvértezett NAS megoldása, a ShareCenter+ DNS-327L Kétfiókos Hálózati Adattároló. A multimédiás fájlok eléréséhez, médialejátszók, Smart TV készülékek HD minőségben is gyors kiszolgálásához erősebb processzort, nagyobb memóriát és számos beépített illetve utólagosan telepíthető alkalmazást kapott, mint kistestvére, a DNS-320L.

Tovább