Szűrés

A(z) Dell kulcsszót tartalmazó cikkek

A Dell PowerEdge szerverek portfólióbővítése az eddigieknél még nagyobb teljesítményt tesz elérhetővé

2023. január 19. -

A Dell Technologies tizenhárom Dell PowerEdge szerverrel bővíti az iparág legsikeresebb szerverportfólióját*. Az új megoldások fokozott teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak az adatközpontokban, illetve a nagy léptékű nyilvános felhőkben elhelyezett és az edge-en található számítási megoldásokhoz.

Tovább

Új kontrollerkialakítás és sosem látott egyedi gamerfejlesztések a Delltől

2023. január 10. -

Tavaly a Dell Technologies Experience Innovation stúdiója forradalmasította a PC-s játékok élményét a Nyx koncepció bemutatásával. Ez egy olyan edge megoldás, amely könnyű hozzáférést biztosít a játékkönyvtárakhoz több különböző eszközön és képernyőn, hogy a játékosok az otthonukban bárhonnan könnyedén tudjanak játszani. A Dell szakemberei az idei évben tovább kísérleteztek, hogy kiderítsék, hogyan lehet a játékkönyvtárakat minden korábbinál könnyebben hozzáférhetővé tenni.

Tovább

Több világújdonsággal jelentkezik a Dell

2023. január 6. -

A Dell Technologies bemutatta a világ első IPS Black technológiával rendelkező 6K monitorát és a világ első Zoom-minősítésű, együttműködést elősegítő billentyűzetét.

Tovább

A CES-en debütálnak az új Alienware laptopok

2023. január 4. -

A Dell és az Alienware hat új gamer laptopot mutatott be ma a nagyközönségnek: az Alienware m18-at és m16-ot, az Alienware x16-ot és x14-et, valamint a Dell G16-ot és G15-öt. Nem csupán korábbi modellek apró frissítéséről van szó, a kínálat új formaterveket és anyagokat vonultat fel, valamint kiemelkedő teljesítményfejlesztéseket, a kialakítást és a kényelmet érintő újdonságokat, továbbá az Alienware Command Center frissített változatát is nyújtja.

Tovább