Szűrés

A(z) CES 2015 kulcsszót tartalmazó cikkek

CES 2015 negyedik nap: az Apple vonzásában, autó sofőr nélkül, a zene nirvánája

2015. január 12. -

Amikor a CES különböző évi termését hasonlítjuk össze, az állandó robusztus növekedés tűnik fel a legjobban. Ami nagyon új a közönség szempontjából, az az utolsó nap ereje: tömegek érkeztek az utolsó napra is. Hihetetlen mennyiségű látogató rohan keresztül az óriási csarnokokon, több tucat focipálya nagyságú területen. Kódorognak, megittasulva az óriási érzéki túlstimulálástól, a zajtól, ezrek közelségétől, a kultúrák összefolyásától.

Tovább

Megalakult a minőségi kategória szabványait meghatározó UHD Alliance

2015. január 12. -

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n (CES) alakult meg az a szervezet, amely a jövőben meghatározza majd a prémium minőségi kategória szabványait. Az UHD Alliance-hoz a technológiai cégek mellett stúdiók, tartalomszolgáltatók és filmgyártók is csatlakoztak.

Tovább

Bemutatkozott az 5. generációs Intel Core processzorcsalád

2015. január 10. -

Az Intel a CES-en mutatta be legújabb, 5. generációs Core processzorcsaládját, amely korszerűbb számítási jellemzőkkel és grafikai képességekkel rendelkezik, valamint hosszabb akkumulátoros üzemidőt tesz lehetővé.

Tovább

Továbbfejlesztett 4K UHD élményt kínál az LG

2015. január 10. -

A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG nemcsak OLED TV kínálattal készült az idei CES-re. A vállalat legújabb, továbbfejlesztett 4K UHD tévéit is bemutatta Las Vegasban.

Tovább