Szűrés

A(z) Bosch kulcsszót tartalmazó cikkek

A Bosch intelligens és klímabarát megoldásai

2021. január 11. -

Az emberek egészsége és a bolygónk védelme érdekében a Bosch számos AIoT-megoldást is alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a vállalatcsoport a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, MI) és a dolgok internete (IoT) által kínált lehetőségeket ötvözi, hogy technikai újdonságaival segítse az embert és a környezetet. 

Tovább

Okos szenzorok, okos megoldások – Egyedi edzésmonitor

2021. január 9. -

Térdhajlítás, felülés vagy kettlebell edzés – szinte végtelen a napjainkban rendelkezésre álló mozgásformák kínálata. A fitneszaktivitás-követő eszközök és okosórák többsége csupán korlátozott számú tevékenységet képes nyomon követni, így a felhasználók eltérő mozgása, eszközei, testméretei és teljesítményszintje miatt nem mindig ismerik fel megbízhatóan az egyes gyakorlatokat. A probléma megoldására a Bosch Sensortec új, önállóan tanuló mozgásérzékelőt fejlesztett ki, ez a BHI260AP mesterségesintelligencia-alapú szenzor. Az eszköz a mesterséges intelligenciával tökéletesíti a testen és a fülön viselhető elektronikus eszközöket.

Tovább

Így látjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül

2020. február 18. -

Új videóban mutatja be a Bosch, hogyan láthatjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül. A vállalat saját fejlesztésű Smartglass Light Drive okosszemüveg-rendszere olyan mindennapi helyzetekben jelenthet teljesen új, kényelmes és biztonságos megoldást, mint az autós vagy biciklis navigáció, a bevásárlás vagy a főzés. 

Tovább

Interaktív Bosch kijelzők

2020. január 27. -

A nagyobb, jobb vizuális élményt nyújtó és egyre több funkcióval rendelkező digitális műszerfalak egyre fontosabb részei a járműveknek. A vezetők és az utasok is azokat a kijelzőket és vezérlési funkciókat szeretnék használni az autókban is, amelyekhez már hozzászoktak az okostelefonok és a televíziók használatakor. 

Tovább