Szűrés

A(z) Blu kulcsszót tartalmazó cikkek

Swarovski kristállyal hódít a BLU Amour

2013. június 5. -

A floridai Blu Products bemutatta a középkategóriás BLU Amour okostelefont, melynek érdekessége a Swarovski kristályból készült menügombjában rejlik. A hölgyeknek szánt újdonság kellemes hardveres felszereltséget kapott, ám fedélzetén a lassan már porosodó Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer teljesít szolgálatot.

Tovább

BLU LIFE sorozat: négymagos processzor, dual SIM és vonzó ár

2013. március 20. -

Az amerikai gyártó bemutatta a vadonatúj LIFE sorozatát, mely három kedvező árú Android 4.2 Jelly Bean rendszerű okostelefont vonultat fel. A trió mindegyik tagja négymagos processzorral bír és két hálózat egyidejű kezelésére képes.

Tovább

BLU Quattro sorozat – NVIDIA Tegra 3 processzorral, jó áron

2013. február 5. -

A BLU bemutatta Quattro szériás okostelefonjait, a Quattro 4.5, Quattro 4.5 HD és a hatalmas Quattro 5.7 HD modelleket. Az NVIDIA Tegra 3 processzorral meghajtott androidos újdonságok kellemes felszereltséggel és viszonylag alacsony árral vonzzák magukhoz a vásárlókat.

Tovább

BLU Vivo 4.3 - A kétkártyások királya?

2012. augusztus 6. -

A BLU Products bemutatta legújabb dual SIM-es okostelefonját, mely kétmagos processzora, Super AMOLED Plus kijelzője és friss operációs rendszere ellenére alig kerül többe ötvenezer forintnál.

Kulcsszavak: Blu, Dual SIM
Tovább