Szűrés

A(z) BRAVIA kulcsszót tartalmazó cikkek

‘Ready for PlayStation5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA televíziók

2020. augusztus 2. -

A Sony Europe közzétette azon BRAVIA televízióinak listáját, melyek ‘Ready for PlayStation5’ minősítéssel rendelkeznek. A ‘Ready For PlayStation5’ a Sony Interactive Entertainment és a Sony Europe közreműködésének eredményeként jött létre, célja, hogy segítsen a felhasználóknak a megfelelő televízió kiválasztásában a következő konzolgeneráció tagja, várva várt PlayStation 5 (PS5) megjelenéséhez, mely a karácsonyi időszakban válik elérhetővé.

Tovább

Valódi fekete árnyalatok, élethű színek

2019. április 23. -

Az AG8 BRAVIA 4K HDR OLED TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Tovább

Időutazás az otthoni szórakozás világában

2017. május 28. -

Az elmúlt 60 év során a Sony televíziók számos változáson mentek keresztül, kezdve a helyigényes, fekete-fehér, monokróm kijelzős TV8-301 készüléktől a legújabb, ultravékony kialakítású BRAVIA A1 OLED sorozatig, amelynek legfőbb érdekessége, hogy a hang közvetlenül a képernyőből érkezik.  

Tovább

Új 4K HDR X és A sorozata a Sonytól

2017. január 5. -

A Sony bejelentette az új 4K HDR televízió sorozatot, amelyek még fényesebben és magasabb kontrasztaránnyal jelenítik meg a tartalmakat. Az új BRAVIA tévék gyönyörűen adják vissza a 4K HDR (High Dynamic Range – magas dinamikatartományú) képeket köszönhetően a Sony egyedi képfeldolgozó processzorának és képmegjelenítő technológiáinak.

Tovább