Szűrés

A(z) Asustek kulcsszót tartalmazó cikkek

Piacon a formatervezési díjas ASUS külső BDXL Blu-ray író

2011. december 21. -

Az ASUS ma útjára indította SBW-06C2X-U jelzésű külső Blu-ray íróját. Az eszköz akár 128 gigabájtnyi adatot is képes egyetlen Blu-ray lemezre írni. Intelligens írásfelügyeleti megoldásokkal garantálja a jobb adatmentési teljesítményt a 6x sebességű Blu-ray írás közben, és a Magic Cinema technológia is jár hozzá az otthoni teljeskörű Blu-ray 3D multimédiás megoldás biztosításához. A készülék az iF formátumervezési díját is elnyerte innovatív, sokoldalú, esztétikusan megoldásaiért.

Tovább

27 hüvelykes Asus AIO PC

2011. december 8. -

 Az Asus bejelentette, hogy már kaphatók a 27 hüvelykes ET2700 sorozatú minden egyben (AIO) PC-k. A tervezők a masinát 27 hüvelykes LCD képernyő hátoldalán „építették fel” és számos nagyon fejlett technológiával kombinálják. Ilyen például a hangrendszer, amely külső mélysugárzót tartalmaz.

Kulcsszavak: PC, Asustek, Asus, ASUS
Tovább

ASUS Eee Pad Transformer Prime - Hivatalosan is

2011. november 9. -

Az ASUS hivatalosan bejelentette a világ első négymagos NVIDIA Tegra 3 processzorral felszerelt táblagépe, az ASUS Eee Pad Transformer Prime megjelenését. A kiemelkedő multimédiás élmény mellett a Transformer Prime hihetetlenül vékony  (mindössze 8,3 milliméter vastag). Szálcsiszolt fémburkolata olyan fejlett funkciókat rejt, mint ASUS SonicMaster audiotechnológia, a 8 megapixeles, autofókuszos hátoldali kamera (amelyhez LED-es vaku tartozik) és a mobildokkoló használatával az akár 18 órás akkumulátoros használati idő.

Tovább

ASUS Blu-ray HD médialejátszók különleges tulajdonságokkal

2011. szeptember 20. -

Az ASUS frissen megjelent O!Play BDS-500 és BDS-700 elnevezésű Blu-ray médialejátszói a nagyfelbontású (HD) video- és audiolejátszási lehetőség mellett a termékkategória legszélesebb körű médiaformátum-támogatását nyújtják, miközben a natív online kapcsolat és a Wi-Fi valóban élővé teszi a multimédiás szórakozást. Az új ASUS eszközök egy sor különleges jellemzőt is felsorakoztatnak, ezek közé tartozik például a két HDMI- és USB-csatlakozó, a felhasználóbarát kezelőfelület, az aranyozott csatlakozók vagy a lehetőség, hogy távirányítóként az okostelefonunkat használjuk.

Tovább