Szűrés

A(z) Android One kulcsszót tartalmazó cikkek

Itthon az eMagnál kapható először a Karbonn Sparkle V Android One

2014. december 18. -

Mindössze néhány héttel az angliai bejelentés után hazánkba is megékezett a Karbonn legújabb mobilja. A Sparkle V Android One készülék Magyarországon az eMagnál vásárolható meg elsőként.

Tovább

Karbonn Sparkle V: Európa első Android One mobilja

2014. november 27. -

Megjelent a brit Amazon kínálatában a Karbonn készüléke, amit az Indiában korábban elstartolt Android One mobiltrió egyikeként ismerhetett meg a nagyközönség. Bár az okostelefon kicsit húzós árcédulával kezdte meg európai hódítását, sok felhasználónak még így is vonzó lehet, hiszen Nexus modellekhez hasonlóan az elsők között kapja meg az Android rendszerfrissítéseket.

Tovább

Bemutatkoztak az első Android One mobilok

2014. szeptember 17. -

A Google a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a kedvező árú és folyamatosan frissülő készülékek megjelenését szorgalmazó Android One projekt első fecskéiről. Az új mobilok Indiában mutatkoztak be és a helyi gyártók futószalagjairól érkeztek, ami nem véletlen.

Tovább

Szeptember 15-én debütálnak az első Android One mobilok?

2014. szeptember 2. -

A Google nemrég kiküldött meghívója szerint "izgalmas bejelentésre" számíthatunk Indiában a hónap közepén. Szinte egyértelmű, hogy az elérhető árú, de színvonalas felhasználói élményt kínáló mobilok megjelenését célzó Android One program első gyümölcsei mutatkoznak be az eseményen, méghozzá a helyi gyártóik közreműködésével.

Tovább