Szűrés

A(z) 3D kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az új IPAD Pro reklámfilm

2020. március 25. -

Miközben lézeres precizitással alkotott térbeli modellekkel zsonglőrködni időtöltésnek sem utolsó, a mérnökök, a tervezők és az építészek órákat vagy akár napokat takaríthatnak meg az új iPad Pro beépített LiDAR 3D-s szkennerével és magyar fejlesztésű Shapr3D alkalmazásával. A jelenleg demo formájában elérhető alkalmazás várhatóan év végétől lesz teljes egészében elérhető funkció a felhasználók számára. A Budapesten készülő applikációval, és annak kifejlesztőjével Csanády Istvánnal az új iPad Pro reklámjaiban is találkozhatunk.

Tovább

Az LG és az Infineon együtt mutatja be a 3D szelfikamerás LG G8ThinQ okostelefont

2019. február 7. -

Az LG Electronics (LG) és az Infineon Technologies bemutatta az LG G8ThinQ okostelefonba integrált, háromdimenziós képalkotásra képes Time-of-Flight (ToF) szelfikamera-technológiát. 

Tovább

Magyar szoftverrel egyszerűsíthető a 3D tervezés

2018. december 6. -

Hatalmas bővülés jellemzi a háromdimenziós grafikai tervezés globális piacát főként a virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) technológia terjedésének, valamint az építészeti látványtervezés illetve a játékipar és a filmgyártás dinamikus fejlődésének köszönhetően. Előrejelzések szerint a piac mérete 2025-re elérheti az 5,63 milliárd dollárt (1593 milliárd forintot). A magyar Render Node Monitor egy olyan egyedülálló szoftvert fejlesztett ki, mely 80%-kal csökkentheti a 3D tervezés bizonyos munkafolyamatainak időigényét, ezzel jelentős mennyiségű pénzt és energiát takarítva meg a grafikai stúdióknak.

Tovább

Futurobi: fantasztikus ökomusical, 3D Vj technikával

2017. június 29. -

Július 1-jén nem csupán a világ legnagyobb utazó űrkiállítása, a Gateway to Space landol a Millenárisban, de egy különleges 3D-s vetítési technikával és gyönyörű animációval illusztrált ökomusical is várja a nagyérdeműt a kiállítás alatt.

Tovább