Szűrés

A(z) Eset kulcsszót tartalmazó cikkek

Ingyenes ESET védelem Android okostelefonokhoz

2012. október 4. -

Díjnyertes technológiájának idén 25. születésnapját ünneplő vezető proaktív biztonságtechnológiai vállalat, az ESET a napokban ingyenesen elérhetővé tette az „ESET USSD Control“ alkalmazását, melynek segítségével kiküszöbölhetőek az Android-alapú okostelefonok számára veszélyt jelentő biztonsági hibák.  Ezzel az ESET egyike lett azon jelentős antivírus gyártóknak, akik a Google Play áruházból ingyenesen letölthető megoldást kínálnak a USSD támadások ellen. A felhasználónak csak telepíteni kell az ESET USSD alkalmazását, és máris tesztelni  tudja, hogy telefonja ki van-e téve támadásoknak.

Tovább

Tervrajz-tolvajt leplezett le az ESET

2012. június 25. -

Az ESET szakemberei egy olyan számítógépes kártevőt lepleztek le, amelyet az AutoCAD rajzállományok ellopására, illetve továbbítására - így feltehetőleg ipari kémkedésre - fejlesztették ki. Az ESET igyekezett minden tőle telhetőt megtenni, ezért haladéktalanul felvette a kapcsolatot az érintett cégekkel, továbbá közzétettek egy az AutoCAD-hez való ingyenes önálló mentesítő segédprogramot is.

Kulcsszavak: Eset, Sicontact, biztonság
Tovább

Lopásgátlóval felszerelt ESET NOD32 Antivirus 6 és ESET Smart Security 6

2012. május 18. -

A cyber-veszélyek elleni proaktív védekezésben vezető ESET bejelentette, hogy nyilvános tesztelés céljából elérhetővé teszi az ESET Smart Security 6 BETA és az ESET NOD32 Antivirus 6 BETA termékeit. A termékek lopásgátló funkciója alkalmas arra, hogy lokalizálja az elveszett laptopokat és megfigyelje a készüléken futó aktivitásokat. A műszaki újdonság elérhető lesz mindkét termékben, a cél, hogy minél több tesztelő kipróbálhassa, a termékek ingyenesen letölthetőek az ESET honlapról.

Kulcsszavak: Eset, vírus, security, NOD32
Tovább

ESET biztonsági megoldás Androidra a Google Play oldalán

2012. május 3. -

A cyber-veszélyek elleni proaktív védekezésben vezető ESET bejelentette, hogy mától elérhető a Google Playen az Androidos hordozható eszközökre szánt ESET Mobile Security for Android legújabb verziója (korábban Android Market).

Kulcsszavak: Eset, security, Android
Tovább