Linkin Park a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján

Kütyü Magazin - 2016. november 3.

2017. június 27-én a Linkin Park nyitja a 25. Telekom VOLT Fesztivált a 0. napon. November 17-én 16 órától, 48 órán át, kedvezményesen lehet a nyitó koncertre jegyeket venni és ugyancsak két teljes napig „early bird” áron juthattok hozzá a bérletekhez is, melyek mellé a kiemelt helyeken díszdoboz és számos ajándék is jár.

Jövőre 25. alkalommal zarándokolunk Sopronba a VOLTra, aminek a nyitó koncertjét az idén 20 éve alakult Linkin Park adja. A zenekar világszerte stadionokat tölt meg és a legnagyobb fesztiválok headlinere. Több tízezres hazai közönsége évek óta várja ezt a pillanatot, hiszen eddig még soha nem léptek fel Magyarországon, miközben a VOLT kívánságlistáján szinte minden alkalommal ők az elsők.

 

A VOLTra a jegyelővétel november 17-én 16 órakor indul országszerte, amikor is 48 órán át kedvezményes áron, 17.990 Ft-ért lehet hozzájutni a Linkin Park napijegyhez. idén 4napos és 5napos bérletet is válthattok, a bérletek mellé azonban ebben a két napban 7500 Ft értékű ajándékcsomagot kap minden fesztiválozó, aki a www.volt.hu oldalon, a soproni Telekom VOLT Caféban, vagy a budapesti Akvárium Klub VOLT jegyirodájában vásárol. Az ajándékcsomag egy egyedi díszdobozt, egy limitált példányban kiadott, jubileumi VOLT-pólót, VOLTos matricacsomagot és kitűzőt tartalmaz. 

Vissza