Itt a Samsung Galaxy A (2017) széria

Kütyü Magazin - 2017. január 2.

Megérkezett a Samsung Electronics legújabb Galaxy A sorozata. A nagy teljesítmény mellett gyönyörű kialakítással is rendelkező 5,7 hüvelykes A7, 5,2 hüvelykes A5 és 4,7 hüvelykes A3 okostelefonok a felhasználók maximális kényelmét szolgálják.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy a piacon elérhető legfejlettebb termékeket kínáljuk vásárlóinknak” – jelentette ki DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – „A legújabb Galaxy A sorozat is hű ehhez az elvhez: az egyedi kialakítást és a Galaxy készülékek kedvelt funkcióit kombináltuk nagyobb teljesítménnyel anélkül, hogy az eleganciát feláldoztuk volna.”

A Galaxy fémváza és 3D üveg hátlapja a Samsung prémium formatervezési hagyományait folytatja. Az elegáns kamerával és Home gombbal felszerelt készülék minden eddiginél áramvonalasabb, így fogása és használata kényelmes. A Galaxy A széria az alábbi négy elegáns színben jelenik meg: Black Sky, Gold Sand, Peach Cloud és Blue Mist. Hazánkban a készülékek Black Sky, Gold Sand és Peach Cloud színekben lesznek kaphatók.

A szuperpontos automata fókuszú, továbbfejlesztett első és hátsó 16 megapixeles kamerák élénk és tiszta képeket készítenek még gyenge fényviszonyok között is. A Galaxy A-val a szelfizés is egyszerűbb, mint valaha. A kijelzőt bárhol megérintve a lebegő zár segítségével nagy felbontású szelfi készíthető, miközben a képernyő elülső vakuként biztosítja a fotók jó megvilágítását. A Galaxy A kamerája egyszerűsített felhasználói élményt is biztosít, így a vásárlók gyorsan válthatnak az üzemmódok között, és azonnali szűrőket és effektusokat is alkalmazhatnak fényképeiken. A felhasználók emellett speciális üzemmódok (pl. Étel mód) használatával optimalizálhatják és színesíthetik a kiválasztott fotókat. 

A Galaxy A sorozat megkönnyíti a mindennapokat: most először IP68 besorolás szerinti víz- és porállóságot kínál, így képes ellenállni az esőnek, a verítéknek, a homoknak és a pornak; ennek köszönhetően a felhasználók szinte bárhová magukkal vihetik.   

A megnövelt memóriának és az akár 256 GB kapacitású microSD-kártyával bővíthető tárhelynek köszönhetően a felhasználók anélkül rögzíthetik és menthetik a kívánt tartalmakat, hogy a tárhely miatt kellene aggódniuk. A hosszabb üzemidejű akkumulátor alkalmazkodik az aktívabb életvitelű felhasználókhoz is, a gyorstöltés funkcióval pedig pillanatok alatt feltölthető a telefon. Az Always On kijelző segítségével a felhasználók a készülék felébresztése nélkül ellenőrizhetik a legfontosabb értesítéseket, így időt takarítanak meg, és az akkumulátort is kímélik.

A Magnetic Secure Transmission (MST) és Near Field Communication (NFC) technológiát alkalmazó Samsung Pay funkció megbízható mobil fizetést tesz lehetővé szinte bárhol a világon, míg a Samsung Cloud gondoskodik adataink és képeink biztonsági másolatáról. A biometrikus azonosítást támogató Secure Folder segítségével a privát tartalmak elkülöníthetők és biztonságosan tárolhatók.   

A Galaxy A széria január elejétől lesz elérhető Oroszországban, Európában az A3 és az A5 kerül a boltokba, előreláthatólag február elején. További információ: www.samsungmobilepress.com.

Vissza