Intelligens, színes nyomtatókból álló új portfólióval növeli a vállalkozások versenyképességét az OKI

Kütyü Magazin - 2016. október 14.

Az OKI új színes nyomtatókat és multifunkciós készülékeket (MFP) vezetett be a piacra, amelyek intelligens megoldásaikkal túlmutatnak a hagyományos nyomtatási eszközökön. Segítségükkel a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig bármilyen méretű szervezet időt és pénzt takaríthat meg, növelheti teljesítményét, valamint egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti a dokumentumkezelést és a munkafolyamatokat. 

Számos új készülékkel bővült az OKI termékportfóliója. A most debütáló modellek minden vállalkozás számára elérhetővé teszik a professzionális minőségű, színes, házon belüli nyomtatást, amelyek így tárolóhely igénybevétele nélkül, rövid határidővel és költséghatékonyan állíthatnak elő dokumentumokat, ezáltal gyorsabban képesek reagálni a piaci változásokra.

Nyomtatók 2 az 1-ben: kivételes színek és intelligens funkciók 

Az OKI új készülékeivel nem kell többé kompromisszumot kötni a sokoldalú működés és a kedvező ár között, az intelligens funkciók ugyanis már az asztali gépeken is rendelkezésre állnak. Mindegyik nyomtató Gigabit Ethernet csatlakozással rendelkezik, amellyel a nagyméretű fájlok átvitele is gyorsan megoldható. A C332dn és MC363dn készülékek kiemelkedő nyomtatási minőséget nyújtanak, kategóriájukban a piacon jelenleg legnagyobb sebességgel. Utóbbi eszköz ráadásul a kisméretű kivitel ellenére kétoldalas másolásra, faxolásra, szkennelésre és nyomtatásra is képes.

Az OKI testre szabható, nyílt platformja (sXP, smart extendable platform) már kis munkacsoportok számára is elérhető a C542dn nyomtatóban és a MC573dn multifunkciós készülékben. Az eszközök 7 colos, színes, érintőképernyős LCD kijelzője megkönnyíti a dokumentumkezelést, hasznos funkcióik pedig az adatokhoz való hozzáférést teszik még biztonságosabbá. Beállítható például, hogy a nyomtatás csak kártyás azonosításra induljon, a bizalmas dokumentumok biztonságának megőrzését pedig a Private Print funkció támogatja, amely nyomtatás után automatikusan törli az adatokat.

A készülékek az 1200x1200 dpi nyomtatási minőséget ötvözik a rendkívül rugalmas médiakezeléssel, ezáltal bármilyen üzleti nyomtatási feladat elvégezhető velük házon belül és akár igény alapján. A Wireless Direct a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz való egyidejű hozzáférést biztosítja, így vendégek is tudnak nyomtatni várakozás közben anélkül, hogy hozzáférnének a vállalati belső hálózathoz. Ezenkívül mindkét eszköz kompatibilis az AirPrint, valamint a Google Cloud Print 2.0 programmal, ami lehetővé teszi a mobil nyomtatást távoli helyekről. 

Testre szabott megoldások minden iparág számára

Az sXP segítségével a nyomtatókon harmadik féltől származó szoftveralkalmazások is futtathatók, valamint a készülékekkel más eszközökhöz is lehet csatlakozni. A szoftverfejlesztők számára továbbá rendelkezésre áll egy szoftverfejlesztő készlet is, amellyel egyszerűen ki tudják alakítani az adott igényekre szabott megoldásokat. 

A beépített SENDYS Explorer LITE dokumentumkezelő szoftver emellett lehetővé teszi a szervezeteknek az adatok rögzítését, kereshető formátumokba történő konvertálását, felhőalapú rendszerekbe való feltöltését és nyomtatását. A szoftver segítségével gyorsan és könnyen beolvashatók és indexálhatók a különféle dokumentumok már a létrehozás pillanatában. Ráadásul az opcionálisan elérhető Output Manager csatlakozással a rendszergazdák egyszerűen felügyelhetik a felhasználók által kiadott nyomtatási, másolási és beolvasási feladatokat, ami segítséget jelent a költségek optimalizálásában és a biztonság megőrzésében.

Ezekkel az intelligens megoldásokkal a digitális munkafolyamatok bármely vállalatnál és iparágban hatékonnyá tehetők az egészségügytől kezdve a kiskereskedelmen át a nyomtatási vállalkozásokig.

Kiváló minőségű színes nyomatok pörgős vállalkozásoknak

A szintén most debütáló C612dn és C712dn készülékek meglepően alacsony fenntartási költségek mellett biztosítanak gyors és kiváló minőségű nyomtatást, valamint biztonságos adatkezelést. A portfólió három új A3-as nyomtatója pedig, a C800-as szériába tartozó C823, C833 és C843 az OKI digitális LED technológiájának és a HD felbontású nyomatminőségnek köszönhetően egyedülállóan telített színeket képes megjeleníteni részletgazdagon a nyomathordozók széles skáláján. A készülékek így elsősorban kreatív és kiskereskedelmi üzleti vállalkozások számára ideálisak többek között szórólapok, prospektusok, bannerek, címkék előállítására. 

Az új OKI készülékeknek nemcsak az üzemeltetésük, hanem a karbantartásuk is egyszerű. Tonercsere vagy hibaelhárítás esetén elég a 7 colos érintőképernyőn megjelenő instrukciókat követni, illetve egy magyarázó videó is rendelkezésre áll, amely az OKI Mobile Print alkalmazásból közvetlenül is elérhető a hibakód megadásával.

 

Kulcsszavak: OKI, nyomtatás, nyomtató
Vissza