Far Cry Primal grafikuskártya-csomag az ASUS-tól

Kütyü Magazin - 2016. március 16.

Az ASUS bejelentette, hogy minden ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan Z / Titan X / 980 Ti / 980 / 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X / Fury / Nano / 390X / 390  grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével.

A promócióban résztvevő bármely grafikus kártya 2016. március 1. és április 30. közötti megvásárlásával bárki kaphat egy Far Cry Primal Uplay játékkulcsot az akció weboldalán való regisztrációval (www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal/). A játékkulcs 2016. szeptember 15-ig érvényes (beleértve ezt a napot is), és a Uplay PC alkalmazásán keresztül érvényesíthető (az alkalmazás ingyenesen letölthető a www.uplay.com webhelyről). A játék példányának eléréséhez a vevőnek a ‘Looking for games?’ szakasz alatt az ‘Activate Product’ pontra kell kattintania. További részletekért látogassa meg a játék weboldalát: www.ubisoft.com/en-GB/game/far-cry-primal/.

A piacvezető grafikus kártya márka játékokhoz

Az ASUS piacvezető márka a játékcélú grafikus kártyák terén és az iparágban egyedülálló Auto-Extreme technológiát biztosítja — ami egy 100%-ban, teljesen automatizált termelési folyamat a legmagasabb megbízhatóság elérése érdekében. Számos új, exkluzív hűtési technológiával és intuitív szoftvertervezéssel az ASUS grafikus kártyái valóban elit játékélményt nyújtanak a felhasználóknak — több izgalommal, több szórakozással és több győzelemmel.

Far Cry Primal

A díjnyertes Far Cry franchise, amely már ostromolta a trópusokat és a Himaláját, ez alkalommal az emberiség fennmaradásáért lép harcba az innovatív „nyitott világ” játékterén, ahol hatalmas vadállatok, lélegzetelállító tájak és váratlan barbár találkozások lépnek a színre.

A játék a kőkorszakban játszódik, a szélsőséges veszély és korlátlan kaland idején, amikor mamutok és kardfogú tigrisek uralták a földet, és az ember a tápláléklánc alján volt. Egy vadászcsoport utolsó túlélőjeként, a játékosnak meg kell tanulnia a halálos fegyverek arzenáljának használatát, el kell hárítania a veszélyes ragadozók támadását és túl kell járni az ellenséges törzsek eszén, hogy meghódítsa Oros földjét és ő legyen Csúcsharcos.

Vissza