A Fitbit újdonsága érkezik Magyarországra is: Fitbit Charge 2

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 28.

Még pontosabb mérés, még okosabb tracker, még nagyobb kijelző, még hasznosabb funkciók és még több cserélhető karpánt! A Fitbit 2016 őszére újragondolta kedvenc fitneszkarkötőjét, és a berlini IFA-n bemutatta a nagyközönségnek az új Charge 2 pulzusmérő fitneszkarpántját. 

A Charge 2 Magyarországra is érkezik, és nemcsak tudásában haladja meg elődjét, de a változatos színekben és anyagokban kapható, cserélhető szíjakkal minden pillanatban egy egészségesebb és fittebb életre motivál. A munkahelyedtől kezdve az edzőtermen át az átbulizott éjszakáig.

Mozdulj még jobban!

A Fitbit Charge 2 továbbfejleszett funkcióival még motiváltabbá tesz, és a fitnesz élményt pedig még vonzóbbá teszi, mint elődje. Neked tervezték, ha fontos számodra a mozgás, és nem csak a bikiniszezon előtt és karácsony után jársz sportolni. Ha mindig szereted tudni, hogy mi történik a testeddel napközben, mennyit mozogsz, hány kalóriát égetsz el, vagy mennyire alszol pihentetően. És ha az sem mindegy, kedvenc kiegészítőd hogy néz ki. Merj egy kicsit még jobb lenni önmagadnál! A Fitbit Charge 2 megújult PurePulse technológiája már nem csak egyszerűen a pulzusodat méri, figyeli a kondíciódat (Cardio Fitness Level), segít megérteni az összefüggéseket, és így láthatod azt is, hogy tudsz edzettségeden javítani.

Okos segítség a jobb teljesítményért

Új, kifinomult formája miatt kényelmesen illeszkedik a csuklódra, a megújult nagy kijelzőn pedig sokkal látványosabbak napi aktivitásod eredményei. A Fitbit Charge 2 segít, hogy az edzéseknél csak a gyakorlatra és magadra kelljen figyelned. A fitneszkarkötő megkapta a Multi-Sport funkciót is, amellyel nyomon követheted egyebek között a futásod, a tekerést, a súlyzós edzést és még a jógázást is. Sportolás közben is valós idejű, pontos statisztikákat láthatsz, mint például sebességed vagy épp a megtett táv. Méghozzá a csuklódon, amihez elég a telefonod GPS-éhez kapcsolódnod.

Az új Multi-Sport mód az edzésed végén kimutatást is készít az elért eredményeidről. Ezt könnyen áttekinthető formában a Fitbit applikáción keresztül éred el. Nem kapcsoltad be edzésed elején a Multi-Sport a módot? A Smart Track funkció automatikusan kiválasztja a végzett edzésed és rögzíti adataid.

Természetesen a Charge 2 okostelefonoddal összekötve hívásaidról, új üzeneteidről, naptárbejegyzéseidről is értesítést küld a karodra. Sőt, a Charge 2 akkor sem feledkezik meg rólad, amikor dolgozol. Óránként emlékeztet arra, hogy ideje kicsit felállni, és megmozgatni magad. 

Nemcsak a mozgás, a légzés is fontos

Amikor pedig az edzés végén – vagy bármikor a nap folyamán – megpihennél, fitneszpántod a pulzusodhoz igazodó légzésgyakorlattal segít a lazításban. Csak kövesd a kijelzőn a belégzés és kilégzés ütemét, és érezd, ahogy nyugalmi állapotra lassul a szívverésed, és ellazul a tested! Ha szereted az exkluzív dolgokat, eláruljuk: a Fitbit légzésgyakorlat funkció kizárólag a Charge 2 eszközön elérhető.

Cserélhető szíjak – Variáld kedvedre a stílusod szerint!

Legyen finoman nőies, határozott, merész vagy inkább játékos? Te választasz! A rozéarany aktivitásmérővel és levendula szilikonpánttal lehetsz vagányan csajos, a halványrózsaszín bőrszíjjal pedig elegánsabb alkalmakon is viselheted kedvenc Fitbitedet. Valami komolyabbra vágysz? Válaszd a fekete vagy ezüst aktivitásmérőt, a lila, türkiz, fekete vagy kék szilikonpántot, és cseréld ezeket barna vagy indigókék bőrszíjra, ha munkába vagy színházba mész! És még a számlapot is úgy állíthatod be, ahogy a leginkább illik hozzád.

Vissza