Új portfólió az Archostól

Czipperer Dia - 2013. augusztus 31.

Az Archos bejelentette új mobilstratégiáját, amit még erre az évre tervez, kimelten a 3G táblagépeket és okostelefonokat.

Nézzük akkor, mivel is készül a táblagépóriás!

Természeten mi másról is lehetne szó első körben, mint táblagépekről, méghozzá Android alapokon futó 3G modellekről.

A lista élén az Archos 101 XS 2-őt találjuk, amely a tavaly megjelent XS táblagép utódja. Négymagos processzorral és IPS kijelzővel felszerelve érkezik. Elődjéhez hasonlóan tartalmat egy mágnneses billentyűzet dokkolót, ami egyben tokként is funkcionál.

A Platinum vonalon is láthatunk erősödést, méghozzá a 97b Platinum HD személyében, ami Android 4.2-vel a fedélzetén, valamint 2048x 1536 pixel felbontású IPS HD kijelzővel hódít majd.

Gyerekek számára is megvan az Archos megoldása, méghozzá stílszerűen egy gyerek táblagép, a ChildPad, amely személyre szabott felületet, szülői felügyeletet és Google Play tartalomszűrést is kínál.

De mi a helyzet okostelefon fronton?

Korábban már írtunk arról, hogy nagy bejelentésekre készül az Archos az IFA-n, melyek között okostelefon is lapul. A táblagépeivel híressé vált guru bizony egyre inkább belekóstol az okostelefonok világába.

Az új zászlóshajó készülék Archos 50 Oxygen névre hallgat, amely 1,5 GHz-es négymagos processzorral, IPS kijelzővel, 16 GB tárhellyel, 13 megapixeles kamerával, valamint Android 4.2 Jellly Bean operációs rendszerrel a fedélzetén száll ringbe.

Az Archos mindemellett a GamPad utódját is bejelentette, mely GamePad 2 nevet kapott. Erről a kütyüről nem tudunk még egyelőre semmit, még azt sem, mivel lesz jobb,minnt elődje.

Az újdonságok jövő hónapban az IFA-n mutatkoznak be, ahol minden fontos részletet megtudunk a készülékekről.

 

 

Forrás: Androidpolice.com

Vissza