Kedvcsináló videón a Sony Xperia Z1 „Honami”

Farkas Norman - 2013. augusztus 28.

A Sony szeptember 4-én mutatja be új zászlóshajóját a 20 megapixeles, G lencsével szerelt kamerával és Full HD megjelenítővel érkező Xperia Z1-et. A csúcsmobilra váró felhasználók örömére a gyártó közzétett egy kedvcsináló videót, mely ugyan nem árul el túl sokat a jövevényről, de arra mindenképp tökéletes, hogy felborzolja a rajongók kedélyeit.

Már csak néhány nap van hátra a Sony Xperia Z1 „Honami” hivatalos bemutatójáig, így nem meglepő, hogy a japán gyártó különböző trükkökkel próbálja fokozni a készülék iránti érdeklődést. Az elmúlt napokban néhány kép jelent meg a Sony hivatalos Twitter oldalán, most pedig egy kedvcsináló videóra figyelhettünk fel, mely fényt derít az Xperia Z1 külső megjelenésére és legfőbb technikai újdonságaira – például a G lencserendszerrel felvértezett, 20 megapixeles kamerára – is.

Egy biztos: a rövid felvétel ütősre sikerült, így tovább nőhet a zászlóshajó körüli hype, de a jól kitalált marketingeszközök mellett a zászlóshajó tudása is táplálhatja a rajongók lelkesedését, hiszen a „Honami” négymagos processzorral, Full HD kijelzővel, vízálló burkolattal és csúcs kamerával érkezik, azaz egy vérbeli felsőkategóriás okostelefont tisztelhetünk „személyében”.

 

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza