Láthatáron a trónbitorló? – Galaxy S5

Czipperer Dia - 2013. augusztus 27.

Egy dél-koreai techsite, az Electronic Times News szerint már dolgoznak a Galaxy S4 utódján, amely optikai képstabilizátorral és „elődjénél” jobb kamerával érkezik majd.

Még csak néhány hónapos a Samsung új zászlóshajója, a Galaxy S4, ahogy az lenni szokott, máris felröppenek a hírek utódjáról, amely stílszerűen “S5” névre hallgat.

A készülék a legfrissebb hírek szerint 16 megapixeles kamerával felszerelve hódít majd (az S4-ben „csupán” 13 megapixeles kapott helyet), bár egyelőre nem tudni, hogy mindez egyenesen arányos-e a kijelzőméret növekedésével.

Az Electronic Times News információi szerint az utód optikai képstabilizátort (OIS) is kap az LG G2-höz hasonlóan. Ám úgy tűnik, a Note III mégsem kap OIS-t, ugyanis az ETNews szerint alkatrész szállítási problémák merültek fel.

Már arról is folynak a találgatások, hogy mikor is érkezhet az új modell, amit persze mindig érdemes fenntartással kezelni. Az oldal szerint a készülékhez fejlesztett kamera év végére készülhet el, és jövő márciusban eshet át a végső teszteken, tehát – ha ez valóban így lesz – nagyjából ekkorra számíthatunk a nagy bejelentésre.

 

Forrás: Techradar.com

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy S5, OIS
Vissza