Akár 250 órányi játékélmény – Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Kütyü Magazin - 2013. augusztus 27.

A Logitech ma bemutatott gamer egerével ledönti a vezeték nélküli játékvezérlők használatának korlátait. A Logitech G602 Wireless Gaming Mouse 250 órányi folyamatos és adatkapcsolati hibáktól mentes vezeték nélküli játékélményt kínál, mely során, a Logitech G különleges technológiája, a Delta Zero szenzor segítségével sorra győzhetjük le a keményebbnél keményebb ellenfeleket.

A különböző típusú vezérlési módokat igénylő játékok mestereit kiszolgálandó, a Logitech két különböző felülettel ellátott új egérpadot is bemutatott. A Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad és a Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad optimális felületet kínál mind a magas mind az alacsony DPI-felbontást igénylő játékoknál.

“Játék közben nem szeretem, ha bármi is eltereli a figyelmem, csak azzal akarok törődni, hogy mi lesz a következő lépésem. Ha megnézzük a vezeték nélküli gamer egerek kínálatát, könnyen megtalálhatjuk a leggyengébb pontjukat: használatukkal arra kényszerülünk, hogy játék közben töltsük újra az egeret vagy cseréljünk bennük elemet. Egészen mostanáig” – ismertette a fejlesztési célt Ehtisham Rabbani, a Logitech gaming üzletágának vezetője. “Megdupláztuk, megtripláztuk, sőt akár megnégyszereztük azt az időt, amennyit egy feltöltéssel játszhatunk. Célunk az volt, hogy egy innovációval gyökeresen megváltoztassuk a vezeték nélküli gamer eszközökről alkotott képet. A logitech G602-es, akár 250 órás élettartamának köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy ez sikerült.”

A Logitech G termékskálájának új tagja, a Logitech G602 Wireless Gaming Mouse mérföldkövet jelent a vezeték nélküli játékvezérlők piacán: nincsenek kábelek, nincs rendetlenség, nincs megállás; az egér szünetmentes vezeték nélküli kapcsolatot, példátlanul hosszú elemélettartamot kínál, hogy sose kelljen megszakítanunk a játékot.

A G602 két módban használható: Performance módban, azaz játék közben 250 órán keresztül számíthatunk rá, míg a kímélő Endurance módban akár több mint 1000 órára is megfeledkezhetünk a töltésről. A pontos kurzorvezérléséről a Logitech G különleges technológiája, a Delta Zero érzékelő gondoskodik, a hosszú élettartamot – 20 milliónyi kattintást – pedig a kiváló minőségű anyaghasználat és a mechanikus kapcsolók garantálják. Az egéren 11 programozható G-gomb található, amelyek a Logitech Gaming Software telepítése után lehetőséget adnak a játékosoknak arra, hogy a leggyakrabban használt összetett parancsokat egy kattintással végrehajtsák.

A Logitech G602 Wireless Gaming Mouse már elérhető 79,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Mivel egy korszakalkotó egér megérdemli, hogy a lehető legjobb felületen játszanak vele, a Logitech G fejlesztői két egérpaddal is bővítették kínálatukat, melyek garantáltan optimális felületet biztosítanak az egérnek.

A Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad a magas DPI-felbontást igénylő játék során ideális: az adrenalin szintünkkel az egekben, nagy sebesség mellett is urai maradhatunk a játéknak. Az alacsony súrlódást biztosító, finom polipropilén csúszófelületet egy kiváló minőségű, tartós polimer alap tartja mereven, megbízható és pontos vezérlést biztosítva az egész egérpadon. Anyagát kifejezetten úgy alakították ki a Logitech mérnökei, hogy az egyébként is hajszálpontos G egereket, ha lehet, még pontosabbá tegye. Az egérpadot egy 3 mm vastag gumiréteg tartja mozdulatlanul még a legintenzívebb játék során is. A Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad várhatóan 29,99 eurós áron kerül majd a boltok polcaira.

A Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad alacsony DPI felbontást igénylő játékokhoz készült. Hőkezelt textilfelületével, amely éppen a pontos célzáshoz és a precíz mozgáshoz megfelelő súrlódást biztosítja a játék során, tökéletes FPS-játékokhoz. Az 1 mm vastag gumitalp sziklaszilárdan tartja az egérpadot. Hasonlóan a Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad-hez, ezt a modellt is a Logitech G érzékelőjéhez optimalizálták, így a sorozat minden tagjának teljesítményét javíthatjuk vele. A Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad javasolt fogyasztó árai várhatóan 19,99 euró lesz.

Elérhetőség

A termékek Európában és az Egyesült Államokban is várhatóan szeptember elején válnak elérhetővé. További információkat találhat a Logitech gaming oldalán illetve blogukon

Vissza