Játékra optimalizát PC az ASUS-tól – ROG Tytan G70

Kütyü Magazin - 2013. augusztus 9.

Az ASUS bejelentette a teljes kiépítésű, játékra optimalizált Tytan G70 asztali PC-t, amelyet generációs Intel Core i7 processzorral és nagy teljesítményű NVIDIA GeForce GTX780 grafikus kártyával szereltek fel. 

Azonnali négymagos túlhajtás és rendkívül realisztikus grafika

Az ASUS Tytan G70 egykattintásos Turbo Gear túlhajtási szolgáltatásával a felhasználók mindent kihozhatnak a 4. generációs Intel Core i7-4770K processzorból anélkül, hogy újra kellene indítaniuk a rendszert. Az ASUS Turbo Gear használatával a négy CPU-mag órajele egyidejűleg tornázható fel a szokásos 3,7 GHz-ről két stabil szintre: az 1. szinten 3,9 GHz-re, a 2. szinten 4,1-re.

A legfrissebb NVIDIA GeForce GTX 780 grafikus kártya kapacitása lehetővé teszi a zökkenőmentes játékot a játékon belül megadható legmagasabb beállításokkal, illetve akár négy képernyő használatát is, illetve a 3D-s játékot NVIDIA 3D Vision Surround alkalmazásával. 

Hatékony hűtés a csata sűrűjében

A Tytan G70 tíz szellőzőnyílásával kiaknázható a 10 hűtőventilátor minden előnye. A Turbo Gear mód aktiválásakor automatikusan kinyílnak a felső és oldalsó szellőzőnyílások, és látni engedik a hat első és két hátsó ventilátort. Ezek és a házon belül, az alsó rácsban található két másik ventilátor az integrált vízhűtéssel együttműködve igazán hatékony hűtést nyújtanak, valamint ideális berendezéssé teszik a Tytan G70-et a maratoni játékmenetekhez, és még az alkatrészek élettartamát is meghosszabbítják. A szellőzőnyílásoknál érzékelők védik ki az ujjak odacsukását.

A Tytan G70 egyszerű, szoborszerű vonalait bonyolult mintázatok díszítik, a különféle fények (pl. a ROG logó és az alsó rács LED-jei) kékről vörösre váltva jelzik a túlhajtási szinteket.

Továbbfejlesztett SonicMaster hangrendszer

A Tytan G70 az ASUS SonicMaster technológiáját is használja. Emellé a Waves technikai GRAMMY-díjas MaxxAudio terméke párosul. Nincs tehát mit csodálkozni a Tytan G70 magával ragadó, hatásos megszólalásán, a visszhangzó robbanásokon és fegyverdörrenéseken, illetve azon, hogy a leghalkabb léptek is kihallgathatók, így még a csatamezőn is fogalmat alkothatunk arról, ki merre settenkedik. A Tytan G70 használói az ASUS exkluzív AudioWizard felületén szabhatják saját személyükre a beállításokat.

Valós használhatóság és kényelem

A Tytan G70-ben ASUS Wireless Charger is található a Qi indukciós tápellátási szabványt támogató okostelefonok és táblagépek vezeték nélküli töltéséhez. A töltéshez a felhasználónak csak rá kell helyeznie a Qi-kompatibilis készüléket a ház tetejére épített töltőtálcára. Az ASUS a Tytan G70 felhasználóknak 32 GB-nyi kiegészítő tárhelyet is ad az ASUS WebStorage tárhelyén három évre, díjmentesen.

 

Megbízhatóság és elégedettség

Az ASUS számítógépek a legkiválóbb minőség, innováció és élettartam hagyományait követik. A PCWorld USA 2012-es műszaki elégedettséget mérő olvasói felmérésén az elégedettség, a megbízhatóság és a szolgáltatások alapján a felhasználók az ASUS-t jelölték meg a legjobb választási lehetőségként az asztali PC-k szegmensében, kiemelve a gépek értéke, kapcsolati lehetőségei, könnyű használata és megbízhatósága miatt érzett elégedettségüket. A felmérés során az is kiderült, hogy az ASUS asztali PC-k azok, amelyeket a legnagyobb valószínűséggel ajánlanának másoknak.

Elérhetőség és árak

Az ASUS Tytan G70 magyarországi megjelenése az év végén, az ünnepi szezonban esedékes.

 

Kulcsszavak: játék, PC, ASUS
Vissza