iPad Mini 2 – csak jövőre?

Farkas Norman - 2013. július 16.

A legfrissebb pletykák szerint gyártási nehézségek miatt 2014-re csúszhat az Apple következő Mini táblagépének piaci premierje.

Már az iPad Mini megjelenésekor felreppentek az első, utódmodellel kapcsolatos pletykák. Jelenleg annyit sejthetünk a következő generációs iPad Mini tabletről, hogy 7,9 hüvelykes Retina kijelzőt kap, amely 2048 x 1536 pixeles felbontást jelent.

A legfrissebb infók szerint még elég sokat kell várnunk az iPad Mini 2 megjelenésére. A DigiTimes értesülései szerint ugyanis az Apple számára a vártnál nagyobb kihívást jelent a viszonylag kisméretű Retina kijelzők sorozatgyártása, ezért elképzelhető, hogy csak 2014-ben kerül sor a készülék piaci premierjére.

A „beszállítói források” szerint egyébként csak 2013 utolsó negyedévében veheti kezdetét a készülék sorozatgyártása, s ez szintén 2014-es megjelenést sejtet.

Az Apple következő Mini táblája egyébként nem csak hardveres felszereltség és kijelző felbontás, hanem dizájn terén is előrelépéssel kecsegtet; állítólag könnyebb és karcsúbb lesz elődjénél, a megjelenítőjét körülölelő keret pedig  – a trendeknek megfelelően – rendkívül vékony lesz.

 

iPad mini

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza