Cig finder – a trafikkereső alkalmazás

Czipperer Dia - 2013. július 3.

Július 1-jétől csak Nemzeti Dohányboltokban lehet dohányárut kapni. Ha éppen nem tudod, hol találsz egy hozzád közel eső trafikot, ez az alkalmazás segítségedre lehet – telefonon és weben egyaránt.

Egy mobilfejlesztő csapat, a Hive „Cig finder – Hol egy trafik?” alkalmazásával megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső dohányboltot (automatikus helymeghatározás engedélyezés után), de konkrét helyek szerint is kereshetünk. Ha pedig az utcanév nem mond túl sokat, térképen – akár domborzati nézetben – is megnézhetjük az adott helyet.

 

 

Ha a térképen jelölt bolt föle tartjuk az egeret/ujjunkat, vagy a listanézetben megtekintjük az egyes helyeket, kiírja, hogy az adott üzlet meddig tart még nyitva. A webes felületen tegnap óta pedig csak nyitva tartó üzletekre is szűrhetünk.

Akár hangvezérléssel is megtalálhatjuk a különböző helyeket. Az alkalmazás jelenleg az összes engedélyezett trafikot tartalmazza, de a folyamatosan frissítésnek köszönhetően a jövőben nyíló boltok is bekerülnek majd.

És arra is van lehetőségünk – ha mégis kimaradt volna a sorból –, hogy mi magunk is feltölthetjük az egyes helyeket. Használhatunk saját helyet, valamint megadhatjuk az adott bolt elérhetőségeit, nyitvatartási paramétereit is.

Az alkalmazás ingyenes, jelenleg Androidon és weben érhető el, hamarosan pedig iOS platformon is lehet majd használni.

Vissza