Itt az Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean frissítése

Farkas Norman - 2013. június 25.

Végre megérkezett az Android 4.2.2 Jelly Bean szoftverfrissítés a Sony 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt, vízálló csúcsmobiljára. Néhány héten belül az összes Xperia Z frissülhet.

Ahogy egy rövid hírünkben olvashattad, néhány napja elérhetővé vált az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerfrissítés a Sony Xperia ZL készülékekre. Akkor még kérdéses volt, hogy a testvérmodell – Xperia Z – számára rövid időn belül, vagy csak a jövő hónapban érkezik meg az update. Nos, jó hírünk van, ugyanis az előbbi feltételezés tűnik nyerőnek.

A nagyon közeli múltban a Tajvanon forgalomban lévő, független modellek (C6602), illetve a Spanyolországban és Ukrajnában található LTE-képes készülékek (C6603) egy része kapta meg a 10.3.A.0.423 verziószámú frissítést, de néhány szolgáltatóhoz tartozó példány tulajdonosa is örülhetett Ausztriában, Hollandiában és a Cseh Köztársaságban. A legfrissebb infók szerint most kicsit alábbhagyott a terjesztés üteme, de valószínűleg néhány héten belül az összes Xperia Z frissülni fog.

Neked már frissült az Xperia Z-d?

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza