Készül a HTC One Windows Phone 8 rendszerű változata?

Farkas Norman - 2013. június 24.

A friss hírek szerint a tajvani gyártó már javában dolgozik a One kissé átszabott, Windows Phone 8 rendszer köré épülő változatán. Ez cseppet sem meglepő, hiszen az androidos csúcsmobil mind dizájnját, mind pedig anyaghasználatát tekintve levette a felhasználókat a lábukról.

A Neowin értesülései szerint a HTC boszorkánykonyhájában már gőzerővel dogoznak a One Windows Phone 8 rendszerű kiadásán. A Microsoft sok sebből vérző, mégis szerethető mobil operációs rendszere köré épülő készülék ugyan sokban fog hasonlítani a One-ra, néhány fronton eltér majd tőle. Állítólag unibody alumínium készülékházzal, Beats Audio hangrendszerrel és Ultrapixel kamerával is felszerelik, előlapjára pedig egy 4 és 5 hüvelyk közötti képátlóval bíró érintőképernyő kerülhet.

Az egyelőre ismeretlen nevű jövevény valószínűleg ősszel debütál, s az év végén kerül forgalomba, fedélzetén az Windows Phone 8 GDR3 frissítésével.

A Neowin víziója szerint valahogy így nézhet ki a WP8-alapú One:

Szerinted sikeresebb lehet a népszerű androidos csúcsmobil átszabott verziója a tavaly bemutatott Windows Phone 8X by HTC és Windows Phone 8S by HTC modelleknél?

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza