iPad Mini 2 és olcsó iPhone – Augusztusban?

Farkas Norman - 2013. június 17.

A friss pletykák szerint augusztusban veszi kezdetét a pénztárcabarát iPhone és az iPad Mini 2 szállítása, az Apple 4,7 vagy 5,7 colos óriásmobilja pedig 2014-ben landolhat a piacon.

A korábbi hírekben felbukkant 4,7, illetve 5,7 hüvelykes iPhone modellek minden bizonnyal csak jövőre lesznek elérhetők, ám már idén üdvözölhetjük az iPhone 5 utódja mellett érkező, pénztárcabarát iPhone modellt.

A DigiTimes értesülései szerint a Pegatron rakja majd össze az olcsó iPhone készülékeket, melyek szállítása augusztusban veszi kezdetét. A műanyag burkolattal szerelt okostelefonok várhatóan 99,99 dollárba kerülnek majd az Egyesült Államokban, természetesen előfizetéses konstukcióban. Egyelőre rejtély, hogy mekkora kijelző, milyen processzor és hány gigabájt tárhely kerül a masinákba.

A Pegatron állítólag olyan megrendeléseket is kapott az Apple-től, melyek az iPad Mini következő generációjára vonatkoznak. Az új tablet szállítása az olcsó iPhone-éval egy időben, azaz augusztusban indul. Az iPad Mini 2 megjelenítője várhatóan elődjével megegyező méretű, azaz 7,9 hüvelykes lesz, ám felbontása 1024 x 768-ról 2048 x 1536 pixelre emelkedik, azaz Retina kijelzőt tisztelhetünk „személyében”.

Az iPhone 5S, az olcsó iPhone és az iPad Mini 2 is a temérdek újítást felvonultató iOS 7 operációs rendszerrel a fedélzetén kerül fel az üzletek polcaira.

A következő 9,7 hüvelykes iPad tábalgépét a Foxconn fogja gyártani, s valószínűleg még idén bemutatkozik, de csak 2014 elején kezdi meg hódítását.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza