HP – új generációs PC-k a produktivitás jegyében

Kütyü Magazin - 2013. június 14.

Idő és erőforrás kímélő kibővített nyomtatási és személyi számítógép portfóliót mutatott be a HP. Az új termékek egyszerűen illeszkednek a vállalati környezetbe amellett, hogy gördülékenyebbé teszik a munkafolyamatokat a hatékonyabb tartalomgyártás, elérés és fogyasztás támogatásával.

Az új HP Pro és HP Elite sorozat asztali számítógépei, ideértve a helytakarékos, kereskedelmi használatra szánt All-in-one eszközöket is, gazdag multimédiával és választható érintőképernyővel segítik a produktivitást. Emellett felhő alapú nyomtatási és mobil eladáshelyi megoldásokat is nyújt a HP első üzleti célokra fejlesztett táblagépe, a HP ElitPad.

“A vállalatoknak minden támogatásra szükségük van, hogy versenyképesek maradjanak és növekedhessenek” - mondta Todd Bradley, a HP Nyomtatási és Személyi Számítógépek Üzletágának vezérigazgató-helyettese. A hatékonyságot, termelékenységet növelő és költségeket csökkentő technológiai megoldások segítségével a HP ügyfelei előremutató megoldásokkal reagálhatnak a vállalati világ folyamatosan változó kihívásaira.

Mobilitás és funkcionalitás

A vállalati ügyfeleknek a már meglévő rendszerükbe zökkenőmentesen integrálható, nagyfokú mobilitást biztosító eszközökre van szükségük. A HP legújabb innovációi többek között:

·   HP Retail Jacket az ElitePad-hez: használatával ügyfeleink üzleteik területén bárhol mobil értékesítési pontot alakíthatnak ki. Rugalmas megoldást jelent a HP ElitePad, mert könnyen integrálható a meglévő IT infrastruktúrába, összeköthető a meglévő bolthálózattal és előmozdítja az ügyfélszolgálat munkáját is.

·   HP ePrint Enterprise 2.2 mobil eszköz menedzsment (MDM) integrációval lett ellátva a világszerte 3 800 partnert számláló Good Technology™ jóvoltából. A HP ePrint Enterprise for Good iOS applikációval a mobilfelhasználók biztonságosan nyomtathatnak amellett, hogy a vállalat IT munkatársai rugalmasan kontrollálhatják a biztonsági előírások betartását számos mobil konfiguráción. 

Hatékonyan felhő alapon

A folyamatos online munka a szervezetektől komolyabb kontrollt és valós-idejű infrastruktúra hozzáférést követel meg. A számítási felhő segítségével növelhető az üzleti hatékonyság, szélesíthető az ügyfélkör. A HP felhő alapú innovációi többek között:

·   A HP Relate: egyszerűsíti a nagymennyiségű, személyre szabott dokumentumok megalkotását a Salesforce környezetében bárhol. Elérhető a Salesforce AppExchange-en, a világ legnagyobb alkamazás piacterén. A HP Relate segítségével a Salesforce használók rövidebb idő alatt készíthetnek dokumentumokat, így több idő marad az ügyfelekre. A HP Relate most nyáron lesz elérhető Amerikában a Salesforce AppExchange-en: www.appexchange.com.

·   A HP Flow CM Professional a felhő alapú tartalomkezelők számára rugalmasságot és biztonságot nyújt az Android platform támogatása mellett. Az új titkosítási megoldással a bizalmas tartalom titkosított marad akkor is, ha az olyan biztonsági beállítások, mint a felhasználónév és a jelszó nem működik, mert a tartalom egyszerre tárolható a felhőben és a merevlemezen is. A HP Flow CM Professional jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. 

Nagyobb produktivitás

A HP termékek, megoldások, szolgáltatások mind a hatékonyság szolgálatában állnak, a kiskereskedelmi üzletektől a nagyvállalati háttértámogatáson keresztül a speciális üzleti területektől a kormányzati intézményekig.

·   A HP Pro és a HP Elite sorozat asztali személyi számítógépei ötvözik a nagyteljesítményű számítástechnikai funkciókat a termékkialakítás széles skálájával, könnyen illeszkedik az irodai környezethez, miközben a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

·   A HP Pro és HP Elite sorozat All-in-one PC-i további lehetőségeket nyújtanak a hatékonyság növelésére, ilyen például az opcionális érintőképernyő, a gyors és kényelmes fájlmegosztást támogató és az iroda szinte bármely pontjáról könnyen elérhető komputeres háttér a rövid hatótávú integrált kommunikáció (NFC) használatával.

·   A Microsoft 2014 áprilisában végleg bevonja a piacról a Windows® XP-t, megszakítva ezzel az operációs rendszer hosszú időre visszanyúló támogatását. A HP társ a modern technológiai átállásban, miközben a munkavállalók produktivitását növeli és minimalizálja a holtidőt új All-in-one és asztali gépeket ajánlva előre telepített választható Microsoft® Windows 7, vagy Microsoft Windows 8 operációs rendszerrel. Emellett a HP átfogó és költséghatékony adatáthelyezési szolgáltatásokat is nyújt a KKV-któl a nagyvállalatokig.

Elkötelezettség az üzleti partnerek iránt

Amellett, hogy a HP üzleti vállalkozások és vállalatok széles spektrumának kínál termékeket, megoldásokat, üzleti partnereit is hivatott támogatni üzleti céljaik elérésében.

A HP Managed Print Specialist Resell program keretében HP hardvert és kiegészítőket értékesíthetnek a partnerek szerződéses keretek között. Már kb. 300 HP partner értékesíti a MPS megoldásokat Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.  

HP szolgáltatások 

A HP termékeihez egyéb megoldásokat és szolgáltatásokat is nyújt, hogy a felhasználók 100 százalékosan kiaknázhassák a HP eszközök adta lehetőségeket. A telefonos és online ügyfélszolgálat mellett, az ügyfelek a HP Care Pack Services támogatási csomagokkal meghosszabbíthatják a garancia időtartamát és kiszélesítik annak körét a HP hardverekre és szoftverekre. A telepítést támogató eszközöket és választható prémium támogatási csomagot az üzleti szempontból kritikus IT környezetben érdemes alkalmazni.

 

Kulcsszavak: nyomtatás, PC, HP
Vissza